Miert csinalja minden hajnalban ezt?
Még nagyon pici, sajnos éretlen az emésztőrendszerük, nem tudják még a székletürítést sem szabályozni. Általában a 3. Hónapra javulni szokott a helyzet. Lányomnál is csak az idő segített, mindent próbáltam, de semmi sem használt. Büfiztetni tudod? Bukni szokott? Nálunk a büfiztetés sem ment, ellenben sokáig visszajött neki a tej, amikor pl pelenkáztam vagy többet mozgattam. Az is idővel elmúlt.
Kitartást!
Anyukám ugyanerre azt javasolta, hogy vasaljak át jó forró gőzzel egy textil pelust és tegyem melegen a pocakjára.
Amíg meleg, addig csendben van. Ha hűl, cserélni kell, mert kezdődik a nyűglődés... Nem mondom, hogy emberkímélő megoldás, de a babánknak jót tesz biztosan. Mintha enyhítené a görcseit picit. Esetleg próbáld meg, hátha nálatok is bejön. :)
Gondolkodtam már valamilyen melegítő párna beszerzésén is, amit pelus közé lehet hajtogatni és kicsit jobban tartja a meleget.
#6 nektek való akkor a jégzselé. Nevével ellentétben mikroban fel lehet melegíteni is, és elég sokáig tartja a meleget. Műanyag zacskóban van egy kékszínű zselészerű cucc. És ehhez van egy textilszütyő.
Használható hideg borogatásként is.
Dm-ben vettem.
Ugyanez a hajnali tekergés volt nálunk is (bár nálunk a reflux is közrejátszott).
A melegítés tényleg jó, már a kézmelegtől is jobban ment a puki, csak rátettem a a pocak aljára a kezem, nagyon gyengéden masszíroztam neki.
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!