A homeopata orvosunk 1 golyó homeopátiás gyógyszert "írt fel" naponta. Nem kevés ez?
Bocs, de a homeopátia nem gyógyszer.
Másodsorban, a 30-as erősebb higítású, talán ezért mondott 1 golyót. Mi 15-set adunk, ebből 5 db-ot. De nem lesz baja, ha 2 vagy 3 golyót adsz neki.
Kedves Utolsó: inkább ne szóltál volna. Vegyél már elő egy patront és olvasgasd... Ez áll rajta: "HOMEOPÁTIÁS GYÓGYSZER".
Másodsorban pedig itt van még némi információ, de idézem: "A 15 CH és a 30 CH egymással helyettesíthetők". Ezért is tartoznak a közepes potenciák közé.
Üdv.
Utolsó vagyok:
akkor meg minek kérdezgetsz, ha ennyire okos vagy?
a homeopátia NEM GYÓGYSZER, úristen!!!!!
de ha te annak tartod, akkor gratulálok, és lesz...om, hogy mi mire van ráírva, nekem is van homeos orvosom, sőt a gyerekorvos is az, és a védőnő is az!
én ilyen baromságokat meg nem is kérdeznék, sajnálom, hogy válaszoltam rá. sajnos az ilyenek miatt, mint te, fontolom meg hogy legközelebb próbáljak-e segíteni vagy tanácsot adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!