Eltilthatom a gyerektől ?
Figyelt kérdés
Anyósom tegnap elvitte a kislányom délutánra aki egy éves . Már hónapokkal ezelőtt felhozta hogy miért nem lövetjük ki a gyerek fülét. Mi elmondtuk neki hogy nem szeretnénk , majd lesz neki ha később ő kéri . Erre tegnap úgy hozta vissza a gyereket hogy mindkét füle ki volt lőve . Normális ?2021. okt. 28. 12:43
11/19 anonim válasza:
Ha lassan is, de remélhetőleg így leesik neki, hogy ilyet nem csinálhat. Én is kiakadnék.
Megfontolnám, hogy kiveszem a fülbevalót, hamar beforr a helye, és később a gyerek kilöveti magának, ha akarja.
Nekem felnőttként lett fülbevalóm, hamarabb nem akartam.
12/19 anonim válasza:
Szóban eltilthatod (gondolhatod a te szavad mennyit ér) de hivatalos papírt ilyenre nem fogsz kapni. Max. körberöhögnek, ilyen szerencsétlen egy bandát…
13/19 anonim válasza:
Nem vicc: én ügyvéddel konzultálnék, mert nekem gyanús, hogy ez már btk. Mert hogy vissza nem fordítható változtatás a gyereken, a szülők tudta és beleegyezése nélkül. Én is kiborulnék, az a minimum, hogy soha többet sehova nem vihetné, de én se engedném be egy darabig, és ha feljelenthetem az ügyvéd szerint, akkor meg is teszem.
14/19 anonim válasza:
Én sem találkoznék vele mostanában. Nem, hogy a gyerek. Ez már nagyon túl ment minden határon. A ti a szülői döntéssel ment szembe
15/19 anonim válasza:
Hát mi kiszúrattuk a fülét már pici babaként, ettől függetlenül ezt, hogy anyós szó nélkül elvitte és rakatott neki fülbevalót, totálisan leszarva, hogy ti ellenzitek, túlmegy bőven a határon. Jó darabig a szemem elé nem kerülhetne, de hogy a gyereket SOHA TÖBBET, SEHOVA nem vihetné nélkülem vagy az apja nélkül, az 100%.
16/19 anonim válasza:
Simàn feljelentenèm, ès nem làthatnà a gyereket. Aki ilyenre kèpes, az mèg mire? Pszichopata anyòsod van, sajnàlom a helyzetet.
17/19 anonim válasza:
Eltilthatod simán, sőt a helyet is beperelheted ahol lyukasztották a gyerek fülét, ugyanis 18 év alatt minden ilyen beavatkozáshoz (lyuk, piercing, tetkó stb) írásos szülői beleegyezés szükséges. Ha olyan helyre vitte, ahol nem kértek engedélyt… nos lehet, hogy ott a higiéniával is bajok voltak és akkor nem a lyuk lesz a legnagyobb bajotok… jó ideig ne engedd a gyerek közelébe a banyát, és tudd meg tőle hol lyukasztatott aztán menj oda és beszélgess kicsit el a tulajjal.
18/19 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. Én elvinném a gyereket orvoshoz is h ilyen esetben mit tanácsol. Kell e vmi vérvételt csináltatni.
19/19 anonim válasza:
Mi mar a kórházból úgy hoztuk haza h volt fülbevalója...mi így láttuk jónak, DE!!! Amit az anyósod művelt az nem normális!!! Ne hagyd annyiban és nagyon remélem h megkapta a magáét. Én lehet h kb felpofoztam volna...mit képzel??!
Fuuu még engem is felidegesitett 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!