V an itt valaki, akinek alacsony apgarral született a babája? Később lett valamilyen probléma a gyerekkel?
A 8-as apgar egyáltalán nem alacsony...
Az enyémnek 4/7 volt.
Nem lesz vele semmi probléma.
Azért 5-6 hetesen egy dévényeshez vidd el.
Soha nem lesz 100as ? Szépen beszélsz a gyerekedről. Ne haragudj kérdező de ezz le kellett irnom.
Ez nem alacsony érték, nekem mindkét gyerekemnek rosszabb volt, semmi bajuk. Nem tudom össze függ e.
"Soha nem lesz 100as ? Szépen beszélsz a gyerekedről."
Fogalmad sincs, hogy milyen tartós beteggel az élet és bizony mennyire fájó, hogy "nem lesz 100-as", hogy valószínűleg esélye se lesz a normális önálló életre, a mi életünk pedig véges, nem tudunk gondoskodni róla örökké.
Csomagolhatom én csillámpónis rózsaszín maszlagba is, a valóság ez marad. Akkor is, ha szerinted ezt nem illik leírni.
(Mi szülők, akik ilyen gyereket nevelünk, fejlesztünk, minden erőnket, pénzünket, egészségünket, és ép eszünket beáldozva, egymást között ki merjük mondani ezeket. Bocs, hogy a te lelked nem érdekel )
8, nem mondod?
Pont azért nagy könnyelműség azt válaszolni egy ilyen kérdésre, hogy "az én gyerekemnek rosszabb volt, mégsincs baja", mert ez nem garancia semmire.
Erre csak egy jó válasz van:
Készülj a legroszabbra, tégy meg mindent és örülj, ha jobban alakul, mint amire számítottál!
Pl: nekünk az egyik jóslat az volt, hogy sose fog járni. Nem törődtünk bele, megtettünk mindent és szerencsére nem lett igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!