Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltatok otthon aznap/m...

Mit csináltatok otthon aznap/másnap, amikor hazajöttetek a babával a kórházból? Hogyan telt ez a 2 nap nektek?

Figyelt kérdés
Milyen teendőitek voltak otthon (a baba ellátásán kívül)? Kikkel találkoztatok? Hogyan alakultak ezek a napok?

2021. okt. 18. 09:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél anyukám várt itthon, ő főzött, mosott, takarított. Másodiknál anyósomék voltak itt, ők végezték a házi munkát, persze párom is segített mindkét esetben. Én gyakorlatilag semmit nem csináltam, pihentem, a gyerekekkel foglalkoztam.
2021. okt. 18. 10:50
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Mi késő délután jöttünk haza. Volt itthon vacsi, a férjemmel csak csodáltuk a babát, nem csináltunk semmit.

Másnap jött az anyósom, főzött meg segített kicsit a háztartásban, illetve megmutatott pár dolgot a babával kapcsolatban, amit én kért

2021. okt. 18. 10:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Semmit

Szoktuk a helyzetet

Pihentünk

2021. okt. 18. 10:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Belázasodtam, ezért csak feküdtem a babával. Szüleim és tesóm jöttek látogatóba, hoztak finom ennivalót, nézték egy kicsit az alvó picit, megvitatták kire miben hasonlít, aztán elmentek. Másnap egy asztalos jött, 1 hónapos késéssel, hogy most összerakja a konyhát. Lányom aludt, evett, semmire nem kelt fel. Én meg egész nap feküdtem, férjem kitakarított az új konyhában, aztán aludt ő is velünk.
2021. okt. 18. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
A férjem előkészített itthon mindent, rend volt és tisztaság, anyós főzött az első pár napra valót. Nálunk nagy és összetartó a család, közel is lakunk egymáshoz, nem zártam ki senkit. Mármint a férjem részéről. Az én részemet hagyjuk. Udvaron várt anyós, após, sógornők, sógor, az ő gyerekeik. Örültek nekünk, mi is nekik. A kicsik egyből elolvadtak a babától is. Abszolút nem voltak tolakodók, nem maradtak sokáig. Anyóst kértem, hogy nézze meg, jól megy-e a szoptatás, meg segítsen az első fürdetésben, mert a csecsemősök alkalmatlanok és lekezelőek voltak. Onnantól együtt voltunk, a többiek pár percekre ugrottak be. Nekünk így volt jó. Aztán miután a férjem is visszament dolgozni, már simán jártam boltba, láttam el a háztartást is, hamar regenerálódott a császárhegem. Babuka meg jött velem, babakocsiban, aztán kendőben. De én késő tavasszal szültem, taknyos, betegséges időben ez nem így lett volna. Meg még nem volt covid.
2021. okt. 18. 11:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Pihentünk :)
2021. okt. 18. 11:37
 17/21 anonim ***** válasza:
24%
Nálunk úgy folytatódott minden, mint előtte. Párom dolgozott, én otthonról dolgoztam picit, elmentem körmöshöz, másnap fodrászhoz, este beültünk valahová.
2021. okt. 18. 11:58
 18/21 anonim ***** válasza:
15%
Miután letettem aludni takarítottam kicsit. Aztán párommal osszebujtunk, én kicsit ramasztam 😂 kielegitettem, nagyon hiányzott már 3 nap után. Aztán ugyanúgy minden mint elotte, csak már a babánkkal. Nem fekudtem, nem csicskaztattam senkit. Mindent tudtunk ketten csinalni. Természetes szülesem volt, fájt ha ültem, jobb volt mozogni, állni.
2021. okt. 18. 12:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Hármasban voltunk. Úgy készültünk, hogy ne kelljen se főzni, se takarítani. Volt a fagyasztóban kaja, a szüleink is küldtek és rendeltünk is ha úgy adódott. Próbáltuk megélni a pillanatot és felfogni, hogy mostantól így vagyunk mi egy család. :)

A közeli rokonság kb. egy hét múlva jött látogatni (szülők nyilván már találkoztak velünk a kórházban). Anyu velünk volt pár napot, amikor a férjem visszament dolgozni. Nem lett volna feltétlenül szükség rá, de így éreztük jónak mindannyian.

2021. okt. 18. 13:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Én először lezuhanyoztam végre normálisan, megmutattam férjemmek, hogy kell pelenkázni, meg ilyenek, aztán szoptattam, meg örültem, hogy végre otthon vagyunk és tudok kicsit szusszani. A kórház sokkal rosszabb volt. Nem találkoztunk senkivel, férjem elintézett mindent mire hazajöttünk.
2021. okt. 18. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!