Otthon tök jól tudom tartani a keretem, mert nem veszek nasit. Hazajöttem a szüleimhez, ha 1500 kcal-t nem ettem ossze pluszban, akkor egyet sem. Hogy lehet ezt megallni?
Csupa olyan dolog, amit magamnak nem veszek. Sos kréker, mogyoró, keksz, zabfalat, fagyi.... borzalom. Es a legrosszabb hogy egy ido utan ugy vagyok vele hogy mar ugy is mindegy, es az ebbol adodo feszultsegbol meg frusztraltsagbol megeszek megegyszer annyit....
Elhataroztam hogy el se kezdem, de keptelen vagyok egyszeruen megallni....
Alapvetoen kb kethavonta jovok haza, de most tobb idom van, ill egyedul lennek csak otthon, igy eljottem multkor egy hetre, meg kb kethetente egy-ket napra. Az eredmeny plusz 3 kg....:(
Nekem az segít, ha felírom ezeket is. Ha mérni nem lehet, akkor a kalóriaszámláló program megjegyzés rovatába írom fel. A lényeg az, hogy mindennek nyoma legyen. Így is többet eszem ilyenkor, de nem annyival.
A másik, hogy én nem vagyok annyira kiéhezve a kekszekre, fagyira stb. Rendszeresen eszem édességet, csak icipici mennyiséget (100-200 kcal értékben naponta).
Önuralmad elég kicsi. Attól, hogy eléd van baszva a csipsz még nem kell megzabálni.
Nálam is szüleimnél tele van édeséggel, kajaval a haz megis meg tudom állni.
Sziasztok,
Köszi az ötleteket! :)
Azt hiszem az irogatás és a répa lesz az én két eszközöm :) Otthon írni már nem annyira szoktam, mert már eléggé kitapasztaltam, hogy mi mennyi, viszont itt ez egy jó módszer. Ill a répa is. Le is megyek mindjárt a boltba érte :D otthon én is azt eszem idegességemben csoki helyett néha.
Sajna nekem a kevés az nem megy. Vagy semennyi, vagy ha elkezdem, keptelen vagyok abbahagyni....kajával (mármint rendes, értelmes főtt étellel vagy szendviccsel) abszolut nincs ez, na de ezekkel a mindenféle nasikkal.... ahh...
probáltam velük az eldugást megbeszélni, de szerintük az a párfalat valami nem árt, igazan megengedhetem magamnak, stb. Meg igazából anyám egy olyan tipus, aki érzelmeket nem annyira tud kifejezni, és ilyen formában képes kimutatni a gondoskodását.
Nekem az onuralom itt ebben az esetben nem mukodik. Vasarlaskor pl barmikor, de itt, foleg mivel regen sok ilyesmit ettem, abszolut nem. Ha megveszem magamnak a valamit, mértéket tartani ott sem tudok a szeretem nasikból, sajnos. Ezert nem is veszek inkabb magamnak sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!