Mit csináljak hogy végre átaludja az éjszakát?
Figyelt kérdés
6.5 hós, és már eléggé kivagyok a nemalvástól. Többször felkel éjjel enni is és inni is.2010. szept. 2. 15:14
1/4 anonim válasza:
Még cicizik éjjel,
Ennyi idősen már kibirják ha este jóllaknak és nem lesznek álmosak.
szerintem a foga miatt van fesziti az inyét és az is fáj neki.
ha nem szopik hanem tápszeres nyugodtan add oda mamának egyik délután és pihend ki magad napközben.
2/4 anonim válasza:
Ha erre a kérdésre lenne konkrét válasz, sok anyuka boldog lenne, és szerintem senki nem éjszakázna. Az én kislányom akkor aludt jobban, amikor leszokott a ciciről és lefekvés előtt tápszert kapott, de akkor már 10 hónapos volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem végre úgy sikerült leszoktatni az éjszakai ébredésekről, hogy elmentünk a Balcsira nyaralni. Velem aludt, amikor ébredezett megsimogattam, vagy a szájába dugtam a cumit és szépen aludt tovább. 1 hét múlva itthon is már szépen átaludta az éjszakákat a saját ágyában egyedül.
4/4 anonim válasza:
" Ennyi idősen már kibirják ha este jóllaknak és nem lesznek álmosak. "
Gondolom, azt akartad írni, hogy nem lesznek éhesek.
Csodák csodájára az én fiam 220 ml-t eszik este 9-kor és 3-kor kel enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!