Anyósom csapi vizet adott a 7 hós babámnak. Szóljak neki hogy nemszabad?
7 hónaposan már nem baj.
Azt nézd meg hogy mekkora a nátrium tartalma a víznek, ezt a neten több helyen megtudod nézni a falutok, vagy városostokban milyen a víz.
Mindegy hogy fel van-eforralva ekkora gyereknél már, de a nátrium tartalma ne legyen nagy.
Amúgy ha adott neki és nem fosik töle akkor tök mindegy. Meg ha nem lilult be töle akkor nem magas a nátrium tartalma sem.
Még jó,hogy szólj!!! Ez nem kérdés!!! Nem is értem miért kell ezen gondolkodni..!
Már bocsi!
Kedves 09:54!
Szerencsére egyiks baja sem lett.Hol tudom megnézni milyen honlapon?Köszi szépen!
Nem lesz baja tőle,főleg ha nem gyakran történik.
De,azt hozzáteszem,hogy én magam sem iszom meg szivesen a csapvizet,mert sajnos nem látom honnan jön,ami van benne,és nekem az íze sem jó.
Én is ásványvizet iszok,a gyermekemnek is azt adok.Pedig már 1,5 éves. Persze csak olyat ami babáknak is való,hogy ne leyen túl magas az ásványi anyag tartalma.
Ma Magyarországon az a szomorú helyzet, hogy alig van település ahol valóban tiszta iható víz folyik a csapból.
Arzén, nitrit, nitrát, bór, fluorid.
Volt valahol egy térkép, ami mutatta a településeket, ahol nem megfelelő a csapvíz. Keress rá a neten.
De én ettől függetlenül szólnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!