Ha nagyon muszáj lenne Szkárlett vagy Zsüliett nevét adnátok a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Olyan most kivételesen nincs hogy egyik sem2021. okt. 11. 19:13
21/27 anonim válasza:
Szkárlett mindenképpen jobb! És akkor lehet Letti a beceneve
22/27 anonim válasza:
Egyiket sem. Nem tudnék választani. Szebbnél szebbek. 🤦♀️
23/27 anonim válasza:
inkább Szkárlett, az kevésbé hangzik rosszul,viszont van olyan betegség, hogy skarlát, ami viszont nem jó, tehát inkább mégse azt se adnám, de ha nagyon muszáj akko inkább a szkárlett hangzik jobban sokkal mint a zsüliett. esetleg talán még akár akkor ebből a zsülietta jöhetne ki jól.
24/27 anonim válasza:
Juliska és Piroska közül? Mindkettő tetszik.
25/27 anonim válasza:
Inkább Zsüliett, az a szerencsétlen Fásy kislány miatt legalább a köztudatban van, hogy egy név Magyarországon is. De amúgy mindkettő szörnyű.
26/27 anonim válasza:
Kicsit random, de mikor kicsi voltam, talán a Minimaxon ment a Horseland lovasklub. Ott volt az egyik ló Scarlett. Persze ezt nem tudtam így leírni, így mikor lerajzoltam azt írtam mellé, hogy Szkárlet :D
Ha nagyon kellene a Szkárlettet választanám, de akkor már inkább külföldre költöznék, hogy Scarlett lehessen szegény legalább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!