Filoména névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem az a fő kérdés, hogy tetszik vagy sem, hanem, hogy mit gondolnátok, ha valaki így mutatkozik be.2021. okt. 8. 13:06
11/12 anonim válasza:
"Filo... Mi? Basszus, és akkor most őt így tényleg az egész nevén kell szólítani? Ennek a névnek nincs valami köze a bélyeggyűjtéshez?"
12/12 anonim válasza:
Nekem szerencsére csak a második nevem, de mindig is rühelltem, gyűlöltem. Egyetlen perc örömöt sem okozott soha, gyerekként rengeteget csúfoltak miatta. De aki nem csúfolt, az is félrehallotta, rosszul írta le stb, aztán a szekálók meg persze kaptak ezen (és nem a hibázót cikizték nyilván, emiatt is én szoptam). Aztán kamaszként, felnőttként továbbra is csak az értetlenkedés ment/megy. Soha életemben nem találkoztam ilyen nevű emberrel. Igen, sokan megjegyezték, főleg az idősebbek, hogy milyen szép meg különleges, de szerintem akik ennyire odavannak az ilyen nevekért, azok nem gondolnak bele, hogy ez mennyi szívással jár, mennyi gonoszságot, majd később kínos helyzetet von maga után (elírás, félreértés stb) és nem mellesleg baromira nem én kértem ezt a megkülönböztetett figyelmet, se a pozitívat, se a negatívat. Undorító, tervezem is leadni, ha lesz pénzem és időm lecserélni az összes iratomat. A tapasztalataim pedig jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy kijelentettem, hogy a gyerekemnek semmiféle csiricsáré, überkülönleges neve nem lesz, nem érdekel, ha lesz névrokona valahol. Őket sose csúfolták ilyenért, megkülönböztetésre is találtak mindig megoldást és soha nem hallottam, hogy őket emiatt durva sérelem érte volna. Nem feltétlen toplistás nevet akarnék persze, de ilyen feltűnési viszketegségest sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!