Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart még ez a nyáladzás...

Meddig tart még ez a nyáladzás? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
A kislányom 15 hónapos, kb 4 hónapos korában kezdödött ez a nyálzás dolog, de akkor még nem volt olyan vészes, de most már borzalmas, 5 percenként öltöztetem, mivel semmilyen nyálfelfogó dolgot nem visel el magán, 4 hónapig küzdöttem, de feladtam, öltözködni se szeret. A fogai jönnek folyamatosan... Nem tudom mit találjak ki már, vkinek hasonló tapasztalata vagy ötete. Minden véleményt szivesen fogadok. Köszönöm
2010. szept. 1. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok egy szintén 15 hónapos fiúcskával :) Ő mondjuk szerencsére elfogadja és viseli a nyálkendőket, de abból is napjában 3 legalább elmegy ha nem négy, és így is vizes a felsője. :) Ez van mi is kb 4-5 hónapos kora óta küzdünk a nyáladzással. Már megszoktam :D
2010. szept. 1. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehez csak egy mosoly csaló sztori: folyton mondogatjuk a fiunknak, aki 14hónapos nyálzsák, hogy tampont kap, de mi a fogászatira gondolunk, a egy hete megtalálta anya zsákját, amiben mindenféle női nehéznapos dolgokat tartok, kiszedte az ob dobozt, egy tampont, és az anya mi ez gesztussal mutatta, mondom neki Tampon, egyből bekapta:D, előtte a betétet visszadobta, miután megtudta mi az:D

Remélem hamar elmúlik ez a nyálas korszakuk...

2010. szept. 1. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 14 hónapos, nálunk 5-6 hónapos kora óta tart folyamatosan. A múltkor vendégünk volt , és szólt, hogy jajj, folyik a nyála... (Jót nevettem magamban, biztos értitek.. :) Mindjuk ő elviseli az előkéket, d a múltkor kirándulásnál a vastag kantáros farmerét teljesen eláztatta, mert nem tettünk előkét. Mindenhova 20 pótruhával járunk.. :)

Neki most jön a 14. foga, tehát a felén túlvagyunk :D

És ti?

2010. szept. 1. 20:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyosak vagytok. Legalább nem vagyok egyedül a problémával. Csak már olyan rosszul éreztem magam, hogy mindig úgy néz ki mint vmi lelencgyerek, az anyós is állandóan cseszeget, de ha rárakom az elökét, képes "megfojtani" magát csak hogy levegye. Én meg attól félek, hogy egyszer nem leszek ott és baj lesz, úgyhogy inkább maradt az öltöztetés... Szerintem nekem még sok van hátra, mert mégcsak 6 fogunk van, meg 4 folyamatban...

Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Kitartás nektek is.

2010. szept. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!