Lehet. De az is lehet, hogy később bebarnul. Nekem 4 évesen még tejfelszőke hajam volt és világoskék szemem, utána nem tudom mikor, de a szemem is hajam is bebarnult.
2021. okt. 5. 16:28
2/10 anonim válasza:
Minden baba sötétkék szemmel születik, utána változik
Amúgy lehet, mert szüleim barna szemünk, tesóm és én, mindhárman kék szemünk vagyunk. És nem a postásnak van kék szeme, hanem a papámnak, így anyukám hordozta a kék szemű "gént "
2021. okt. 5. 16:29
3/10 anonim válasza:
A szín, csak később alakul ki.
A férjemnek és nekem is barna a szemünk,es a hajunk. A fiúnk szőke és kekszemu lett. Már 3 éves,igy is maradt. Egyik nagyszülő genjeit örökölte.
2021. okt. 5. 16:30
4/10 hollófernyiges válasza:
Egyrészt simán lehet kék, ha mindkét szülő heterozigóta. Másrészt, ahogy írták, még sokat változhat. A lányom is sötét szürkéskék szemmel született, később világosabb kék lett, most meg négyévesen bezöldült.
2021. okt. 5. 16:35
5/10 anonim válasza:
A lanyom szeme 7evesen barnult be zoldrol:(
2021. okt. 5. 17:17
6/10 anonim válasza:
Lehet, de kicsi esélye, mindössze 25%.
Amúgy nehéz ezt megmondani, mert a szemszínek nem kategorizálhatóak be kizárólag barna-zöld-kék csoportokba, hanem megjelennek egyéb kevert formák. Amikor megszületett a lányunk utána néztünk, és kiderült hogy az én zöldnek és a párom barnának vélt szeme valójában hazel, és a lányunk szemében egyelőre mindhárom szín felfedezhető (kívül kékes szürke csík, befelé zöld és belül egy világos barna karika). Szóval nála lutri mi lesz a vége.
Nekem nyáron inkább zöld, télen zöldes barna a szemem.
2021. okt. 5. 17:29
7/10 anonim válasza:
Persze, a szüleimnek például barna szeme van, tesómnak kék, mint a mamáé volt. Tesóm feleségének zöld szeme van, a gyereküknek szintén zöld.
2021. okt. 5. 17:57
8/10 anonim válasza:
Apuka is és én is barna szemek vagyunk. Mind 2 lanyunknak világító kék szemei vannak. Kisfiunk barna szemű
2021. okt. 5. 20:48
9/10 anonim válasza:
Lehet, de ilyenkor ez még nem derül ki. Lényegtelen, hogy most milyen szemű, változik még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!