Sötét barna hajú embernek be tudják festeni a haját világos barnára, vagy szőkére?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondta két fodrász is, hogy nem lehet.2018. júl. 1. 18:05
1/9 anonim válasza:
Mivan??? 😂 Fodrász mondta ezt??
Már hogyne lehetne?!?!? Az más kérdés hogy hogyan. Némi tudás nem árt hozzá. Javaslom keress egy normális fodrászt.
2/9 anonim válasza:
Csak akkor lehet, ha előtte leszívják a színét, enélkül nem látszana belőle semmi, gondolom, a fodrászok így értették.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem. Amikor megkérdeztem, hogy ázsiai nőknek hogy lehet szőke hajuk mindkettő azt mondta, hogy biztos paróka.
2018. júl. 1. 18:56
5/9 anonim válasza:
Ázsiai nőknek is probléma nélkül le lehet szívni a haját...
6/9 anonim válasza:
JEZUSOM,biztos jo fodrászok voltak.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azt hiszem, fodrászt váltok.
2018. júl. 1. 21:20
8/9 anonim válasza:
Lehet, csak nagyon tönkreteszed vele.
9/9 anonim válasza:
Fodrászatok fugg, En szőke vagyok. Nekem az eredeti hajam annyira nem sotet barna,Szoval annyira nem kell szívni,viszont volt sötétbre festve Es mikor világosabb akartam lenni akkor le kellett szívni,viszont En egy nagyon profi fodraszhoz mentem Es annyira nem károsította..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!