Tápszer. Ekkora gyereknek ne akarj tejpépet, gyümölcslevet adni. Bár ha 2 hétig fejsz minden szopi után, nem hiszem, hogy nem jön ki 2 étkezés. Le kell fagyasztani. Bár itt az is kérdés, hogy a felmelegített tejet elfogadná-e
2021. okt. 3. 11:49
2/24 anonim válasza:
Miért nem akarsz fejni? Két étkezés miazt tápszert venni butaság, minden máshoz pedig még kicsi.
2021. okt. 3. 11:59
3/24 anonim válasza:
Hát lefejt anyatejet.Ne legyél lusta neki lefagyasztani.De ha mégsem fejnél, akkor egyértelműen tápszer.Semmi más nem való még neki.
2021. okt. 3. 12:13
4/24 anonim válasza:
A tápszert sem biztos, hogy elfogadja. Sőt az anyatejet sem biztos, hogy üvegből megissza.
2021. okt. 3. 12:15
5/24 anonim válasza:
Tejpépet is négy hónapos kortóp lehet adni mint a gyümölcspépet.
Fejd le a tejet.
Nem biztos, hogy elfogadja a tápszert. Én is próbáltam párszor de kihányta.
2021. okt. 3. 12:21
6/24 anonim válasza:
Miért nem szeretnél napokkal előre fejni? Nyilván ne a konyhapulton tárold egy hétig, de sokan hónapokig tartanak anyatejet a fagyasztóban.
A gyümölcslé meg honnan jött egy 3 hónapos full anyatejes babánál? Komolyan kérdezem, ezt olvastad valahol?
2021. okt. 3. 13:04
7/24 anonim válasza:
Szerintem is mindenképpen próbálj inkább lefejni és lefagyasztani, ha idő is de az a legjobb neki
2021. okt. 3. 13:07
8/24 A kérdező kommentje:
A nagyobb gyerekeimnek 4 hónaposan kezdtem bevezetni a gyümölcsöt, zöldséget, és onnantól, ha hosszabb sétára mentünk, már nem szoptattam őket, ha szomjasak voltak, hanem adtam nekik gyümölcslét. Nyilván nem a literes üdítőt, hanem a kis üveges baba italt. A kicsi 3,5 hónapos lesz, amikor másra kell hagynom egy egész napra, ezért gondoltam, hogy egy kis babatea, vagy gyümölcslé mehet neki, ha szomjas. Nem gondoltam, hogy ördögtől való a gondolat 😃
2021. okt. 3. 13:18
9/24 anonim válasza:
Soha életében nem ivott még mást anyatejen kívül, erre te 3-4 decit adnál neki egyből. Logikus
2021. okt. 3. 13:23
10/24 A kérdező kommentje:
Nem 3-4 decit, legalább 1,5-2 litert 😃😃
Kérdeztem, hogy anyatej helyett mit adjak neki, erre mindenki: anyatejet 😃😃
Köszönöm a válaszokat
Szerintem marad a tápszer, meg egy kis babaital/babatea kombó, remélem nem fog 3 éves korára emésztési gondokkal, és gyomorfekéllyel meg 600 féle allergiával küzdeni 😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!