Milyen lágy, dallamos lánynevek vannak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 18:15
21/27 anonim válasza:
Én felpontoztam, mert nekem baromirs tetszik a Villő név.
Heléna
Annabell
Viola
Kamilla
Amélia
Esztella
Natália
Mirabella
Egyébként bármi amiben ella meg bella van, megfelel. Nekem a Viola tetszik a listából a legjobban.
22/27 anonim válasza:
Emília, Hella, Lelle, Laura, Lívia, Léna, Bella, Anna, Amélia, Csilla, Eliána, Ella, Flóra, Kamilla, Molli, Milla, Miléna, Olívia, Rella, Letícia, Villő, Veronika
23/27 anonim válasza:
Lili, Milla, Léna, Elina, Leona
24/27 anonim válasza:
Ida,Noa, Aida,Eliza Elina, Ella,Hella
25/27 anonim válasza:
Liána,Lilian,Liliána,Lilianna,Lilibell,Lilien,Lizabell-a,Lejla,Lélia,
Lorabell-a,Lorella,Lorena,Lorina,Lorna,Liza,Lina,Luna,Lolli,Lízel,Lili
Lona,Lizanna,Melina,Mabella,Maléna,Malina,Marinella,Nella,Nilla,Ninell
Nina,Norena,Norella,Norina,Polla,Lula,Zelina,Zella,Zélia,Zília,Zille,
Zelka,Zorina,Zina,Rozina,Zomilla,Liliom,Vanilla.
26/27 1112 válasza:
Dalma, Aranka, Arabella, Amarilla, Emerita, Diána, Szabina, Donatella, Tűzvirág, Florencia, Annabella, Izabella, Mirabella, Mirella, Katalina, Loretta, Lauretta, Kamilla, Stella, Stefánia, Patrícia, Erika, Friderika, Dorotina, Amira, Loréna, Lorena, Lotti, Dorina, Regina, Rebeka, Olívia, Olga, Lídia, Lívia, Liviána, Liliána, Julietta, Dominika, Hilda, Evelin Zita, Tamara, Franciska, Georgina, Etelka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!