Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám 15 hetes. Anyatejet...

A babám 15 hetes. Anyatejet és tápszert is kap. Lehet már adni neki gyumileveket? Ha igen, mikor, mennyit és milyen gyumőlcsőt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges, inkabb szoptasd tobbet ha tudod.

Ezekben a bolti gyumolcslevekben nincs semmi taplalo a babadnak. Inkabb adjal majd neki teat, de azt is fozottet, nem granulatumosat.

2008. dec. 11. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell.Épp ma hallottam egy dokitól hogy a teákat is el kéne felejteni max. babaviz.Majd ha elkezded a hozzátáplálást 4-6 hósan akkor jöhetnek a gyümilevek vizzel higitva.

Üdv.

2008. dec. 11. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajna már nem szopizik,csak fejem neki a tejet.Viszont egyre kevesebb a mennyiség.Eddig csak vizet kapott inni.Nem bolti levekre gondoltam,hanem én csinálnék neki.
2008. dec. 11. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Utsó vagyok.Mi is tápszeresek vagyunk én 5 hónaposan fogom elkezdeni a hozzátáplálást az tuti.Sztem még várj egy picit te is, még fejletlen a gyomra ugy tudom azért nem javasolják korábban elkezdeni.
2008. dec. 11. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még legalább egy hónapot várj ezzel, aztán jöhet az otthon elkészített almalé kiskanállal :)
2008. dec. 11. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!