Mibe alszik 1,5 éves babátok és hány fokban?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 21:23
1/12 anonim válasza:
22 fok, hosszú ujjú body, és egy pizsama alsó. De ilyenkor figyelek rá, hogy be legyen takarva. Nagyon szereti lerúgni a takaróját, így lassan előszedem a külön erre a célra varratott polár rugit, és még ráhúzom a pizsire. Takaró helyett. Vagy meleg hálózsákba teszem.
2/12 anonim válasza:
24 fok van bent, tescos pamut rugi, Vagy leggings hosszú újjú body zokni + téli vastag bélelt hálózsák.
3/12 anonim válasza:
A kisfiam 14 hónapos. Ő rugdalózóban alszik + takarót teszek rá, amit rendszeresen lerúg magáról.
Kb. 23fok van a szobában.
4/12 A kérdező kommentje:
Nálunk még 25 fok van, rövid ujjú bodyban alszik és takaró.
2010. aug. 31. 21:43
5/12 anonim válasza:
Mivel már én is fázom bent a 24 fokban, hosszú pizsiben paplannal alszom, ezért rá is hosszú pizsirugit és vastag hálózsákot adok.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom hány fok van, de elég hűvös, ma éjjelre kezeslábas rugit adtam rá.
7/12 anonim válasza:
23 fok van, én nagyon fázok :O
A kislányom 23 hónapos, r.ujjú body, h.ujjú rugi, hálózsák (mert a takarót lerúgja.
8/12 anonim válasza:
polár kezes-lábasban. Azt nem tudom, hány fok van, résnyire nyitva az ablak - szellősre engedett redőny mellett. Szerintem 19 fok körül lehet (nem találjuk a hőmérőt :S
9/12 anonim válasza:
Előző vagyok ,elfelejtettem, hogy egy vastagabb pléddel be van takarva, amit rendszeresen lerúg, de mivel keveset alszom és gyakran ébredek - olyankor átmegyek betakarni :)
10/12 anonim válasza:
Igaz h nálunk 26-27 fok van de furin olvasom h 24 fokban vastag hálózsák?? Az én babám mondjuk picinek sem viselte el a hálózsákot nem hogy most 1 évesen! Pár napja már hosszú ujjú body pizsi alsó kis zokni.Vékony takaró amit lerúg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!