Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudok tenni, ha babám...

Mit tudok tenni, ha babám hasát csikarja az őszibarack?

Figyelt kérdés

Fél éves, 2 hete kezdtük a hozzátáplálást, ma adtam neki először almás-őszibarackot.

Szegényemnek nagyon csikarja a hasát, azóta szenved. Pedig már kakilt is, bukott is 3X, böfizik egyfolytában, de hallom, hogy mozog a kis hasa. Szenved, húzza magát, és nem tudom hogy segíthetnék rajta...

2008. dec. 11. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Adj neki egy kis kamilla teát.Az nyugtatja is a kis beleit és egy kis hashajtó hatása is van.Az enyém a gesztenyétől volt beteg de nagyon.

Én homeopátiás bogyókat használok neki,beváltak,nem adok neki gyógyszereket-infacol ,espumisan stb...5hósak vagyunk,egy hónapja eszegetünk,de igazából csak kétszer volt gond.Óvatosan.Először sima almát adj neki,majd én répát tettem bele,ezt ittunk két hétig utána ,őszibari-fagyasztott,és egy hónap után banánt és és körtét is tettem bele,de mindegyiket külön kipróbálva.Hagyd el a barackot még egy darabig ha nem jó,de az is lehet ,hogy nagy savat csinált neki,próbálj neki anyatejet vagy táoszert adni,hátha megnyugtatja a pociját.

2008. dec. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!