Kötődő nevelésben napirend?
Kérlek kérlek olyanok valaszoljanak akik egyetértenek a kötődő neveléssel :)
A válaszkész nevelésben a napirend része nekem nem világos, mert nem igazán esik szó róla.
Újszülöttnél még a napirend szerinti nevelés pártolói is azt mondják h az első hónapban ne erőltessük.
De utána hogyan alakulnak a napjai azoknak, akik válaszkészen gondozzák a babát?
(Nem baj ha senki nem ír, csak ne kezdjünk el vitatkozni ezen az irányzaton, elég összetett a dolog és nekem még nem született meg a babám úgyhogy tapasztalatból nem is tudok vitatkozni még semmin 🙃)
Köszi 🥰🥰
a kötődő/válaszkész nevelés meg a napirend között semmi összefüggés nincs. szigorú napirenddel is lehetsz kötődő/válaszkész és totál kaotikus napokkal is lehetsz ezek ellentéte. nem ezen múlik. főleg nem a címkézésen. figyeld meg a gyerekedet, hogy a legjobb neki, igazodj az igényeihez. ha őt követed, akkor is simán kialakulhat egy órára pontos napirendetek (ami persze alakul idővel, ahogy csökken a nappali alvások száma, rendszeresedik a szoptatás/evés).
sok sikert!
#12 az én hibám volt, én etettem meg a trollt :D
De annyira tájékozatlan és 0 infóval rendelkező hozzászólás volt, hogy nem tudtam szó nélkül hagyni :S
Mondjuk amikor valaki szinte büszke rá, hogy egy könyvet sem olvasott el soha, az már azért intő jel, hogy nem biztos, hogy képben van :D
Köszönöm szépen a válaszokat!
Úgy érzem sokat segítettetek!
Kötődő nevelés mint tudományos gyereknevelés, jaj, nagyon nevetek, anyám borogass! 😂 Ezért ugrom erre a kötődő nevelés maszlagra, mert egy rakat ostoba ember egy rakat ostobaságot képes összehordani és mindenre IS ráfogni ezt a nagy tudományt.
Olvasok könyveket, valóban értékes információt átadó, izgalmas könyveket nem ilyen marhaságokról, nem tudtál mit visszavágni már, hogy ilyeneket találsz ki vagy ezt honnan szedted? Remélem én is segítettem! 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!