Mire lett meg a napi rutinod a kisbabáddal?
Mennyi idős volt a babád, mikor úgy érezted, hogy kialakult a napi rutinotok? Altatás,evés,séta,kelés,boltozás stb.?
Jelenleg úgy érzem, hogy még mindig totál káosz a napunk, pedig már fél éves. A sétákat se tudtam belőni, mert ezekben a melegekben vagy reggel mentünk, ha időben kelt, vagy estefele kimentünk az udvarra. A boltozás szintén össze-vissza. Főként azért, mert a párommal együtt oldjuk meg a nagybevásárlást hétvégén, hétköznap meg menüzünk egyenlőre. Az estéken is csak a fürdetés időpont egyezik minden nap nagyjából. Általában 6-7 között történik. Az alvása nagyon változó, volt időszak, amikor este 10-11 között sem tudtuk elaltatni, de mostanában 8-fél 10 között alszik. Viszont esténként is van, hogy két óránként kel enni. Anyatejes és napközben is mai napig 2-2 és fél óránként eszik. Hónap végén kezdjük a kóstoltatást. Úgy érzem, így hogy nincs napirendünk az egész nap egy káosz. De nehéz így igazítani, ha napközben is van, amikor reggel 6-kor kel, aztán rá egy órára már vissza is alszik egy órát. Délelőtt megint fél-1 órát, délután legalább kétszer alszik fél-1 órát, de van olyan hogy 3x is. Kezdem úgy érezni, hogy rosszul csinálom.
1,5 éves múlt a fiam.Kb semmi rutinunk nincs.Fürdési idő és alvási idő,ennyi.
Minden más ahogy sikerül.Sosem voltam rendszerezett ember,és szerintem nekem nagyon nehezen is menne,ha egy akár képzeletbeli ütemtervhez kellene igazodnom.
De nem érzem,hogy ez bármelyikünknek hátrány lenne :o
5,5-6hónapos volt mikor nagyjából kiszámítható volt a napunk. Vagyis az alvások fixek voltak.
Most 7,5hónapos. a fürdés és az alvások fixek. A szilárd kaja evése is nagyjából fix időpontokban van (reggeli-ebéd-vacsi)
A tízórai és az uzsi változó még mindig, van hogy nem is eszik semmi szilárdat ilyenkor. És a cicizés is össze-vissza működik. Mikor épp kedve van. A séta-boltozás is változó mindig
Kislanyommal es kisfiammal is kb 2 hos korulra beallt a rendszer ami nyilvan mindig valtozott ahogy nottek es valtoztak pl a nappali alvas igenyeik de a lenyeg h mindig is volt rendszer
Sogornom egy igazi balf.sz es a 11 honapos gyerekerol nem tudja megmondani mikor fog kelni, mikor alszik napkozben mikor lesz kb ehes mikor alszik ejjel felkel e ejjel semmit🤣 van h csaladi peogramot szervezunk es 10 perc mulva hazamennek (nem tulzok) mert almos a gyerek es nyugos es kuldi a fotot h mar a kocsiben beajult a gyerek de nem tudta elore h ez lesz mert hat nincs napirend franc se tudja mikor lesz almos😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!