Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy telt az első szilveszter...

Hogy telt az első szilveszter a kisbabáddal?

Figyelt kérdés
Te vigyáztál rá? Tudott aludni vagy felébredt sokszor a durranások miatt?
2016. jan. 1. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:

10honapos a fiam.

Itthon voltunk, a férjemmel koccintottunk gyerekpezsgővel(szoptatok)

Kicsi jol birta, nem kelt többször mint szokott. Tehát az ébredések oka nem a tűzijáték volt. Pedig eleg közel lakunk a Hősök teréhez, elég hangos volt

Ugyh minden rendben ment

2016. jan. 1. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
3 hónaposom van, hármasban voltunk itthon. Vagy 2x felkelt de lefekvés után kb éjfélig ez egyébként is előfordul néha. Talán annyi, hogy nehezebben aludt vissza. Nekünk furcsa volt, fáradtak voltunk és hát a baba nem mondja, hogy szilveszter alkalmából aludhatunk tovább így koccintottunk és mentünk is aludni éjfélkor.
2016. jan. 1. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:

3 hónapos a kislányom, hármasban töltöttük itthon a szilvesztert. Igaz most a nappaliban aludt el 9- kor és éjfélig a kanapén aludt békésen, mi pedig apával tévéztünk. Éjfélkor koccintottunk szintén gyerek pezsivel mert szoptatok. Aztán mi is nyugovóra tértünk! Igaz mi kervárosi részen lakunk de a szomszéd nem fukarkodott mikor vásárolni ment tüzijátékot. De hála nem kelt fel a kicsi csak 1- kor, de már éhes volt!:)))

BUÉK!

2016. jan. 1. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy lassan 2,5 éves kislányom és egy fél éves kisfiam van. Délután átjött hozzánk egy baráti család,aztán minden a szokásos menetrend szerint folytatódott. Mi szülők,most először meg sem vártuk az éjfélt,hanem inkább kihasználtuk az időt alvásra :) A gyerekek nem keltek többször,mint szoktak és hamar vissza is aludtak,pedig mi is a belvárosban élünk,sokáig hangosan durrogtattak!
2016. jan. 1. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:

11 hónapos a kislányom, szokás szerint 8kor ment aludni és reggel fél 10ig fel sem kelt :D pedig itt is volt ám dirr-durr... :)

Párommal filmeztünk, éjfélkor koccintás, 2kor szundítás :)

2016. jan. 1. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Igaz nem az első szilveszter kisbabával, mert a nagy már 4 éves, de a kicsi most lesz 3 hónapos! :)

Igazából neki ugyanolyan este volt, mint a többi! :)

A nagynak csinált apukám egy félórás tűzijátékot, arra átjöttek a szomszéd gyerekek is, aztán anyósom,meg apu és a legjobb barátnőm nálunk vacsoráztak. A kicsit a szokásos módon fürdettük, altattuk. Őt nem igazán zavarta a tűzijáték. A nagyot viszont felébresztette, át is jött fél 2 körül hozzánk.

Én speciel az éjfélt sem bírtam megvárni, 10-ig voltak ott a vendégek, utána raktam le a nagyot aludni, 11-kor kidőltem én is. A férjem tartott csak ki!

2016. jan. 1. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Kislányunk 4 hónapos, hármasban voltunk itthon. Fürdetés (9) után még a hintájába szoktuk berakni, mert ott könnyebben elalszik, és jellemzően 10-kor csempésszük át az ágyába (felébred ugyan félig, de ekkor már könnyen visszaalszik az ágyában is)... most azonban elaludtunk a választott film előtt, így csak 11-kor vittük át, s mi is rögtön lefeküdtünk. Nem vártuk meg az éjfélt, mert túl álmosak voltunk, bár én végül felébredtem a tűzijátékra (belváros).

Egyébként gyerek nélkül se buliztunk már évek óta szilveszterkor. Általában ilyenkor jó étel, minőségi ital, filmek és összebújás a téma. Most viszont még ehhez is fáradtak vagyunk.

2016. jan. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!