Hogy telt az első szilveszter a kisbabáddal?
10honapos a fiam.
Itthon voltunk, a férjemmel koccintottunk gyerekpezsgővel(szoptatok)
Kicsi jol birta, nem kelt többször mint szokott. Tehát az ébredések oka nem a tűzijáték volt. Pedig eleg közel lakunk a Hősök teréhez, elég hangos volt
Ugyh minden rendben ment
3 hónapos a kislányom, hármasban töltöttük itthon a szilvesztert. Igaz most a nappaliban aludt el 9- kor és éjfélig a kanapén aludt békésen, mi pedig apával tévéztünk. Éjfélkor koccintottunk szintén gyerek pezsivel mert szoptatok. Aztán mi is nyugovóra tértünk! Igaz mi kervárosi részen lakunk de a szomszéd nem fukarkodott mikor vásárolni ment tüzijátékot. De hála nem kelt fel a kicsi csak 1- kor, de már éhes volt!:)))
BUÉK!
11 hónapos a kislányom, szokás szerint 8kor ment aludni és reggel fél 10ig fel sem kelt :D pedig itt is volt ám dirr-durr... :)
Párommal filmeztünk, éjfélkor koccintás, 2kor szundítás :)
Igaz nem az első szilveszter kisbabával, mert a nagy már 4 éves, de a kicsi most lesz 3 hónapos! :)
Igazából neki ugyanolyan este volt, mint a többi! :)
A nagynak csinált apukám egy félórás tűzijátékot, arra átjöttek a szomszéd gyerekek is, aztán anyósom,meg apu és a legjobb barátnőm nálunk vacsoráztak. A kicsit a szokásos módon fürdettük, altattuk. Őt nem igazán zavarta a tűzijáték. A nagyot viszont felébresztette, át is jött fél 2 körül hozzánk.
Én speciel az éjfélt sem bírtam megvárni, 10-ig voltak ott a vendégek, utána raktam le a nagyot aludni, 11-kor kidőltem én is. A férjem tartott csak ki!
Kislányunk 4 hónapos, hármasban voltunk itthon. Fürdetés (9) után még a hintájába szoktuk berakni, mert ott könnyebben elalszik, és jellemzően 10-kor csempésszük át az ágyába (felébred ugyan félig, de ekkor már könnyen visszaalszik az ágyában is)... most azonban elaludtunk a választott film előtt, így csak 11-kor vittük át, s mi is rögtön lefeküdtünk. Nem vártuk meg az éjfélt, mert túl álmosak voltunk, bár én végül felébredtem a tűzijátékra (belváros).
Egyébként gyerek nélkül se buliztunk már évek óta szilveszterkor. Általában ilyenkor jó étel, minőségi ital, filmek és összebújás a téma. Most viszont még ehhez is fáradtak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!