Hányszor viszitek/vittétek sétálni a pár hónapos babátokat egy héten?
Novemberi újszülött volt, alig vártam, hogy vihessem. Két hét alatt fokozatosan szoktattam a kinti levegőhöz, utána kisebb séták, majd tavasszal órákig is kint flangáltam vele az utcán. Nekem is jót tett a mozgás, nem jó a gyermekágyi időszakban tespedni mert ilyenkor extra hízékonyak egyes anyukák, én is. Az a plusz mozgás a friss levegőn nagyon sokat segít, hogy az ember ne dilizzen be a 4 fal közt, lásson embereket, a pici meg hozzászokhat a babakocsihoz, így később nem lesz neki kényelmetlen, szokatlan a kocsizás.
A vénasszonyok senkit se érdekelnek, csináld, ami nektek jó.
Minden nap. Alig vártam, hogy kivihessem. Én betartottam azt, amit a védőnő és a gyerekorvos javasolt. 2 hétig csak szokattam a levegőhöz ablaknyitással, de utána már minden nap sétáltunk.
Nekem nagyon jól esett emberekkel találkozni, beszélgetni.
Sajnos nagyon rossz állapotban voltam császár után, kész felüdülés volt kimenni a napfényre.
Legtöbbször naponta kétszer is megyünk. Ha nagyon elúszom valamivel otthon, akkor csak este. Ez a napi közös családi kikapcsolódás jelenleg.
Nem csak a baba miatt, nekem is jót tesz a friss levegő, bár a kocsi cipelés az elsőről/elsőre nem esik annyira jól, de a séta annál inkább. Frissen tartja az elmémet, hogy nem otthon vagyunk állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!