Hogyan és mivel vezessem be a gabonaféléket 5 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Üveges bébiételben már kóstolta az alma-szőlő-rizs kombinációt és nagyon ízlett neki. Gondoltam megpróbálom magam megcsinálni. Amit itthon csinálok gyümölcs püréket azokat jobban szereti mint az üvegeseket.2010. aug. 31. 16:39
1/3 anonim válasza:
úgy tudom, hogy a rizs nem tartalmaz glutént, nyugodtan adhatod neki, ha már evett bébiételben, be sem kell vezetni.
A glutén bevezetését én a keksszel kezdtem gyümihez.
De vigyázz, úgy tudom, szőlőt csak később lehet adni a babának. Lehet, hogy tévedek, de nem biztos.
2/3 anonim válasza:
Én a glutén bevezetéséhez 6 hósan vettem neki hipp babakekszet, azt reszeltem barackba. Utána már kapta/kapja a kenyérhajat is.
3/3 anonim válasza:
Én nem a babakeksszel kezdeném, az tele van cukorral meg minden egyébbel. Én először gabonapelyhet raktam a gyümölcshöz, Rossmannban és Dm-ben is kaphatók direkt babáknak. Van kölespép, 3-gabonás pép, zabpehely, én ezekkel dúsítom a gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!