Buta kérdés lesz😅 attól félek hogyha megszületik a babám és a kórházban leszünk pár nap..csak sírni meg sírni fog...valaki csak fog segíteni nem?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 13:11
31/37 anonim válasza:
30! Persze, ha nincs fájdalma, megnyugszik...
32/37 anonim válasza:
Igen,csak fura volt,hogy anyukaknal uvoltott,a gyujtoben meg nezelodtek es fekudtek csendben. Valoszinu erzik anya szorongását,stresszet.
33/37 anonim válasza:
Mivel nem úgy születik, hogy folyékonyan beszél 🙄
34/37 anonim válasza:
Az anyàtòl elvett újszülött főemlős sokkos allapotba kerülhet, persze, hogy nem adtak ki hangot szegènyek.
35/37 anonim válasza:
Az ujszulott foemlos vilagat nem tudja 😅 oly mindegy ki eteti vagy tartja ugy gondolom. Azert sir mert ehes vagy faradt vagy faj valami.
36/37 anonim válasza:
Ne aggódj! :) Minden rendben lesz. Nekem nagyon sokat segítettek a csecsemős nővérek, éjszaka is bent maradtak, amikor kilátástalannak tűnt minden, és nem tudtam miért sír a babám. :) Bátorítottak, segítettek, ringatták, hogy én közben pihenjek. Mindvégig tartották bennem a lelket.
37/37 anonim válasza:
Elindult a lepontozas de miért?
Nem szép lepontozni a másikat a véleményéért. Nincs eszetek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!