A kérdező szavazást indított:
Kamilla
Mira
Víta
86 szavazat
1/7 anonim válasza:
Szerintem az egyik legszebb név a Kamilla.
2/7 anonim válasza:
Első kettőből bármelyik. A Vítát hagyjuk, értem, hogy latinul élet, de magyarul meg vita...
3/7 anonim válasza:
Ez a harmadik kérdés két nap alatt, amiben a Vítával kapcsolatban érdeklődnek/szavaztatnak. Most vagy hirtelen mindenki így akarja elnevezni a gyerekét, vagy mindhárom kérdést ugyanaz az ember tette fel, remélve, hogy hátha végre valahol nyer az a szerencsétlen név és ez alapján végre, idegenek véleményére adva, elnevezhetik úgy a kislányukat.
4/7 anonim válasza:
Egyik se tetszik de a Kamilla vállalható.
5/7 anonim válasza:
Hagyjuk már el ezt a Víta, Málna, Menta akármi vonalat, könyörgöm..
6/7 anonim válasza:
Par napja egy kerdesra valaszoltam, hogy Víta a kislányom neve es azota minden nap van legalabb egy ilyen kerdes, amiben a Víta név szerepel🤔
Ez a nev azert nem olyan felkapott. Szerintem csomoan nem is tudjak,hogy létezik. Szóval nagyon orulok, hogy valakinek/valakiknek igy megtetszett a nev,hogy naponta tobbszor megkerdezi, hogy milyen nev😂
7/7 anonim válasza:
5-ös engem Málnának hívnak mi a baj vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!