Róza vagy Iringó? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok, nem találtuk meg az igazi nevet, de most már nagyon frusztrál. :D
Ez a kettő maradt.
2020. okt. 24. 17:39
1/27 anonim válasza:
Szerintem a Róza szebb. Az Iringó nagyon furcsa, tuti nem adnék ilyen nevet a lányomnak.
2/27 A kérdező kommentje:
Igen, mindenki ezt mondja, nekem nem tűnik furcsának, de biztos csak azért, mert volt egy ilyen nevű ovis társam anno. :)
2020. okt. 24. 17:50
3/27 anonim válasza:
Róza. Az Iringó furcsa, szokatlan nekem, életemben nem hallottam még. Hangosan kimondani is furcsa, legalábbis nekem.
4/27 anonim válasza:
Pedig milyen nagy divat volt néhány éve az Iringó...
A Róza szerintem nagyon rossz!
Úgyhogy a másik
5/27 anonim válasza:
Südi Iringó a Szombat esti lázból. Nagy siker volt anno, 😎
6/27 A kérdező kommentje:
Köszi!
A Rózával az a bajunk, hogy nagyon rövid a vezeték név is, es olyan kurta.
Az Iringó nekünk tetszik, de azért valahogy mégis jó lenne becézni, arra meg nem talaltunk normális opciót.
2020. okt. 24. 18:01
7/27 anonim válasza:
mindkettő szép, nem jártok egyikkel sem rosszul, nekem az Iringó felé húz a szívem
8/27 anonim válasza:
Iringóról a ringyó jut eszembe. A Rózáról meg egy zsidó öreglány.
10/27 anonim válasza:
Hármas vagyok: A Róza mellé lehet második nevét is adni és akkor már nem is hosszú. :)
Az Iringót pedig lehet Irinek, Ringónak, Ririnek is becézni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!