Róza vagy Iringó? Melyik tetszik jobban?
39 hetes vagyok, nem találtuk meg az igazi nevet, de most már nagyon frusztrál. :D
Ez a kettő maradt.
Köszi a válaszokat, nem akarunk két nevet adni, a ferjemnek ketto van es gyűlöli. :)
Amugy jol hangzana az Xy Róza Iringó, de emiatt teljesen elvetettük. Meg akkor valószínűleg Róziznánk, akkor meg értelmetlen mellé az Iringó.
Az Annaroza, Liliroza, stb meg tul "uj", meg idegen nekunk.
Az Imola is tetszik nekem, Mollinak lehetne becézni, de a ferjemnek nem tetszik. :)
Én vagyok aki a két keresztnevet javasolta. Értem így, bár nekem is kettő van, én pont hogy örülök neki, ezt igazából nem lehet előre tudni, de ha nem, nem.
Egyet értek azzal, hogy rövid név is hangozhat jól, ahogy az előző is mondta.
Iringó beceneveken gondolkodtam még, ezek jutottak eszembe: Ira, Riri, Rini, Rina (esetleg Gogó). De aztán lehet egy gyereket Pötyinek becezni meg Maszatkának is, nem kell minden áron a neve alapján becézni.
Köszönöm a válaszokat, sajnos nem lettünk előrébb. :D
Felpontoztam mindenkit, sajnálom, akit lepontoztak.
Névnap alapján az Iringó a kedvezőbb, az junius végén van azt hiszem, a Róza augusztus végén.
Na, legkésőbb a szülőszobán elválik, az első lányunknál is a szülésznő "döntött", ott is vacilaltunk még ott is kettő közt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!