Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor valakinek gyereke...

Amikor valakinek gyereke lesz, hogyan szokja meg azt a tényt, hogy lényegében 2-3 évig egy másik embert vakar ki a pisiből, kakiból naponta? A szülők szoktak nagyon undorodni, vagy öklendezni pelenkázáskor?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Van egy fajta..szag amitől én könnyen hányingert kapok,na akkor az egyszer majdnem hánytam pelenkázáskor.De amúgy nem.

Viszont miután második baba úgy döntött,hogy ő is csatlakozik a buliba volt sokszor,hogy a legkisebb dologra is hányingerrel és hányással reagáltam,de terhesség alatt az normális.

Egyszer a fiam emlékszem ugrált a túrós palacsinta után,és felbüfögött vissza egy kicsit.19 hónapos volt már.

Hát,én ott hánytam el magam,12 hetes terhes voltam,és amúgy is könnyen hányingert kaptam.😂👏

2021. szept. 12. 23:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem kellett megszoknom. Teljesen termesztés, hogy a gyerekvállalás ezzel jár. Persze van hogy undi a kaki, de egyszerűen túllátok rajta, nem nézegetem a részleteket.

Viszont ami érdekes, hogy ha ismerős pelenkázza a saját gyerekét mellettem azt rosszabbul élem meg. Nincs hányingerem vagy ilyesmi, de valahogy a szagok olyankor jobban zavarnak, pedig nyilván az én gyerekem sem rózsaillatút produkál.

2021. szept. 13. 06:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez rendesen felfoghatatlan volt h uristen annyira undorito ez kaki pisi dolog h nekem atpelenkaznom… addig amig meg nem szuletett. Oszinten mondom onnantol kezdve ez mind elszall es soha egy percre se voltak ilyen gondolataim
2021. szept. 13. 07:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sosem undorodtam tőle. Ez természetes.
2021. szept. 13. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:
A saját gyerekem kakis pelenkája soha nem zavart, másé viszont igen. Szerintem ez mindenkivel így van. Vannak macskáink, mindig én almozom őket, az sem zavar, pedig tudnak büdös dolgokat csinálni.
2021. szept. 13. 08:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz hozzászokni a gondolattól, ne akarj gyereket!
2022. ápr. 2. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!