Amikor valakinek gyereke lesz, hogyan szokja meg azt a tényt, hogy lényegében 2-3 évig egy másik embert vakar ki a pisiből, kakiból naponta? A szülők szoktak nagyon undorodni, vagy öklendezni pelenkázáskor?
Van egy fajta..szag amitől én könnyen hányingert kapok,na akkor az egyszer majdnem hánytam pelenkázáskor.De amúgy nem.
Viszont miután második baba úgy döntött,hogy ő is csatlakozik a buliba volt sokszor,hogy a legkisebb dologra is hányingerrel és hányással reagáltam,de terhesség alatt az normális.
Egyszer a fiam emlékszem ugrált a túrós palacsinta után,és felbüfögött vissza egy kicsit.19 hónapos volt már.
Hát,én ott hánytam el magam,12 hetes terhes voltam,és amúgy is könnyen hányingert kaptam.😂👏
Nem kellett megszoknom. Teljesen termesztés, hogy a gyerekvállalás ezzel jár. Persze van hogy undi a kaki, de egyszerűen túllátok rajta, nem nézegetem a részleteket.
Viszont ami érdekes, hogy ha ismerős pelenkázza a saját gyerekét mellettem azt rosszabbul élem meg. Nincs hányingerem vagy ilyesmi, de valahogy a szagok olyankor jobban zavarnak, pedig nyilván az én gyerekem sem rózsaillatút produkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!