Hogy bírhat annyit anyám testvére bringázni naponta???
Figyelt kérdés
Már 60 éves elmúlt és naponta van hogy lemegy t=obb mint 100 km még 180 at is ment és annál t=obbet naponta a 60 km neki az már kevésnek számít még is hogy bír??? régen nagy kondiban voltam én is de sosem bírtam annyit letekerni pedig jól ki voltam edzve és semmilyen vitamint sem szed akkor még is mi lehet a titka???2021. máj. 9. 17:33
2/9 anonim válasza:
Hozzá van edződve, valószínűleg nem tavaly kezdett bicajozni. Én 2 km-nél többet nem tudok gyalogolni, a 70 éves anyukám 10-et is simán.
3/9 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy nem csinált semmit csak pár éve kezdte !!
2021. máj. 9. 17:36
4/9 A kérdező kommentje:
Hát de nem rég kezdte pont ezaz én meg amennyi edztem elbőghetem magam alig birtam multkor menni
2021. máj. 9. 17:37
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy sokat sportolt régen. Ha így van akkor sokkal jobb alapokkal kezdte a bringázást mint az aki soha nem csinált semmit. Az izomzat gyorsan vissza tud állni a fokozott igénybevételre ha egyszer már meg volt edzve. Egy újrakezdés után hamar visszajön a régi forma. Egyébként az állóképességi sportokban nagyon látványosan lehet fejlődni ha rendszeresen csinálja az ember. Amúgy tényleg szép teljesítmény amit a csávó ennyi idősen produkál.
6/9 anonim válasza:
Mashol hetven evesen sem kriplik az emberek, ez csak Magyarorszagon meglepetes. Foguk, hajuk van, szexualisan aktivak, es ha azelott is sportoltak, meg birjak.
7/9 A kérdező kommentje:
aha de pont ezaz hogy fiatal korában nem csinált semmit sem !!
2021. máj. 9. 19:11
8/9 anonim válasza:
Gyakorlott, edzett ember.
Szüleim is bringáznak hobbi szinten 60+-os társasággál, ők csak évente pár túrát és hétvégi köröket csinálnak, 40-60 km meg se kottyan nekik, aki naponta csinálja annak a 100 km sem lesz nehéz.
9/9 A kérdező kommentje:
de így külsőn sem látszik annyira meg !!
2021. máj. 9. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!