Mikortol mosolyog az ujszulott baba?
Az én fiam 12 napos és tegnap mosolygott először ébren. Álmában sem sokat láttam még mosolyogni, mert elég morcos arcocskája van, általában grimaszol, a szemöldökét húzgálja, csücsörít, legörbíti a száját, de mosolyogni nem igazán szokott, miközben alszik.
Tegnap viszont ébren volt, amikor elmosolyogta magát többször is, egy elég egyszerű, általam komponált dalocskát énekelgetek neki amióta megszületett (nem vagyok egy nagy dalismerő, ez meg bennem maradt) és ennek egy bizonyos soránál mosolyogta el magát. Először azt hittem, hogy rosszul látok, mert én is úgy tudtam, hogy később mosolyognak. De nem láttam rosszul, szóltam a férjemnek és ahányszor megismételtem azt a sorocskát, annyiszor mosolyogta el magát és nem kicsit, hanem nyitott szájjal, de még hang nélkül.
Sokszor letesztelni nem tudtam, mert kb 6-7 alkalom után elcsuklott a hangom, mert bizony elbőgtem magam... Olyan szép! :-)
Szia!
Az én babám egy naposan a legelső fényképezésekor mosolygott. ( én meg bőgtem:) ) Álmában rendszeresen mosolygott, éber állapotában 2 hetes kora körül láttam legközelebb.
Most már teli szájjal vigyorog, és 1 hete már hangosan nevet is, ha vmi nagyon megtetszik neki.
10 hetes picifiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!