Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hadonászik-keresgél a...

Miért hadonászik-keresgél a babám egyfolytában szopizás közben a kezeivel?

Figyelt kérdés
Még éjjel is ha felébred és még szinte álomban van.íIgaz nagyon aktív kisfiam van,alig akar pihenni -aludni is,nappal szinte kész gyötrelem letenni.Lehet,hogy a túl sok inger miatt?5hónapos,de már lassan kúszik magától,forog ide oda,egy helyben már irányt változtat,lehet ,hogy túl sokat tanul.Igaz egész nap csak vele foglalkozom szinte,mert nem akar egyedül eljátszani...lehet ez a sok ingertől??
2008. dec. 10. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babucim akkor csinálja ezt, ha piszkálják a szelek a pocakját. 1-2 puki, és abbahagyja a kapálózást, és eszik szépen tovább. 4 hónapos.

2008. dec. 10. 23:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem hónapok óta ilyen,csak még sosem kérdeztem meg.olyan mintha túl lenne állandóan pörögve,néha alig lehet leállítani.sőt annyira felületesen alszik is,hogy ha hozzá érsz már kinyitja a szemét,szval nem értem.
2008. dec. 10. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Adj egy pelust vagy valami puha (nyálfogó, plüss) valamit a kezébe. Állítólag valami biztosat keresnek.

2008. dec. 11. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

kapszkodnia kar beléd a szőrödbe:) ösztönös

adj vmi pelust, kendőt a kezébe

2008. dec. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!