Hány fokos páratartalomra állítjátok a hidegpárásítót? És a melegpárásító mire jo? Mikor kell használni és mi a különbség?
Nekem is ez a fajta van.A hálónk is kb ugyanakkora, bár mi családi házban lakunk. Nem tudom nálatok mennyi a páratartalom, mert ha bedugod, akkor kimutatja az aktuális páratartalmát az adott helység levegőjének. Nálunk olyan 50-60 között van. Én általában 61 %-ra álítom be. Az jó szokott lenni. A kicsi mióta van nem taknyosodik le minden második héten, már kb 2 hónapja használom. Előtte mindig náthás volt szegénykém, ezért vettük meg. A meleget még nem próbáltam.
Egyébként úgy tudom kisbabának 60-65 % a jó, 70 felett már gombásodna, penészedne minden, 50 alatt meg nagyon száraz a levegő. Tehát a középútat választottam. Én azt se szeretem, ha sűrűn bekapcsol éjszaka, mert kicsit lehűti a szobát és a csöppen állandóan kitakarózik (11 hós).
Tehát nálunk bevált eddig... :) Annyi a gondom vele csak, hogy még tök sok víz van benne, mikor már kiírja, hogy üres, ezt nem értem, pedig még kb 2 ujjnyi ra van a vízszint. Egyéb bajom nincs. Ja és vigyázzatok mert a tartály tekerője annyira odaszívja magát működés közben, hogy alig lehet lecsavarni. Én egy szorítóval vagy mivel :D szoktam letekerni, a férjem se bírja megmozdítani, olyan hülye fogása van. :) Pedig nincs hiánya az izomzatból, masszív ember, mégis kifog rajta.
Tehát én meg vagyok elégdve vele. A babóm jobbat alszik, meg én is, nem szárad ki a torkom állandóan éjszaka.
Hát visszanéztem :). Csak sajna ezeket én se tudom. Jó lenne tudni, már bennem is felmerültek ezek a kérdések. Hátha ír még valaki, biztos van másnak is ilyen fajta gépezete.
Minden jót. Andi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!