Szülés után mennyi idö múlva húzódik vissza a has? Füzöt használok és kíváncsi vagyok, hogy meddig érdemes?
Szia!
Nekem csak 1,5 év után lett tökéletes a hasam, pedig sportoltam a terhesség elött és izmos is volt a hasam!
Nagyon megnyúlt a bőröm és kicsit hosszadalmassabbra sikeredett a visszahúzódás!
Pro és contra érvek vannak.
pl. nem jó ha bármilyen szorítót használsz, mert elrenyhül a hasizom.
Nekem 6 hó után is eléggé kiáll, kicsi háj maradt rajta, de máshol nincs rajtam. Én vettem olyan gumis, magas derekú, hasleszorítós bugyit, ha olyan ruha van rajtam, amiben látszik a hasam, aláveszem.
Szia!
4 hete szültem. A hétvégén már a terhesség előtti farmeromat tudtam felvenni. De ez alkattól és szüléskori pocakmérettől is függ. DE az előző terhességemnél kb. 2 hónap telt el még "pocakosan" a szülés után. Most nagyon örülök, hogy így alakult... bár 2 gyerek mellett fele annyi időm sincs normálisan enni és pihenni... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!