Opel Astra G 1,4 16v Twinport használók véleményére lennék kíváncsi mik a tapasztalatok ezzel a kocsival. Kisebb utánfutózást hogyan bírja? Mennyivel jobb az 1.6 16v Twinport változata?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 21:43
1/7 bp1985 válasza:
16.-os jobb utánfotóra. Ismerősömnek 1.4-ese van, lomha. Az 1.6-os sokkal jobb, mivel 100+ le.
2/7 A kérdező kommentje:
A Twnport mit jelent és mennyivel jobb az előző sima 1,4 16v-s vagy az 1,6 16v-s autók motorjaitól?
2010. jún. 3. 22:53
3/7 bp1985 válasza:
a twinport egy újabb technológia, mint az ecotech. ecotech volt az f astra, meg a g astrából az első széria. twinport annyi, hogy változó szelepvezérlésű.
4/7 bp1985 válasza:
És még annyi, hogy kb 15 le-vel erősebb az 1.6-os viszont fogyasztása alig több. Megindul ha kell, 4-en el lehet menni vele nyaralni nyugodtan. Ha autópályán előzöl vele egy teherautót, nem fog gondolkodni, mint egy 1.4-es. Én nem ajánlom az 1.4-est, főleg nem az ecotechet.
5/7 anonim válasza:
nekünk 1.4 16v ecotec volt 90 paci ugye, de nem értem miért szóljátok le, mert nekünk igen jól ment, 120 fölött 5.ben visszaváltás nélkül3as bmwket lehet előzgetni
6/7 anonim válasza:
Utolsó, ezt ugye csak egy gyenge viccnek szántad?
7/7 bp1985 válasza:
1.4-el megelőzöl egy 325-öst, azt azért megnézném:) És akkor még nem is 330, vagy m3-at írtam. De még egy 316-ost sem bírnál megelőzni. Főleg nem 5 személlyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!