Ismerősnek kisbabája született, ti adnátok a következő nevet?
Figyelt kérdés
Briell2021. szept. 2. 17:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
63 szavazat
1/10 anonim válasza:
Furcsa, de nem rossz név. Egyáltalán nem rosszabb, mint a többi külföldről átvett név.
2/10 anonim válasza:
Mivel én nem Magyarorszagon élek és sem a saját, sem a férjem neve nem magyar, simán. Van is ilyen nevű ismerősöm, bár ő Brielle-nek irja a nevet. Nekem tetszik.
3/10 anonim válasza:
Nem, nem tetszik. Lány, vagy fiú név?
5/10 anonim válasza:
Brios :D nekem nem tetszik, olyan ki tud extrasabb nevet adni a gyerekének érzetet kelt, ilyen benyomást sem szeretnék kelteni.
6/10 anonim válasza:
Nem érdekel más névválasztása.
7/10 anonim válasza:
Ha neked nem tetszik, akkor te ne add a gyerekednek ezt a nevet!
Az ismerősöd viszont -ha- ezt a nevet adta, mert neki tetszik.
8/10 anonim válasza:
Ez egy név? Külföldön biztos jól hangzik, de itt inkább felejtős. Legalábbis nekem túlságosan idegen, mese hangzású.
10/10 anonim válasza:
Olyan mint a Berill csak más betűrenddel, mi ezen olyan nagy szám? Szerintem semmi különös nincs ebben a névben, de főleg nem pörögnék ennyit rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!