Szóltok ismerősnek, ha a gyereke fejlődésére ártalma dolgot tesz?

Ha közeli jó barát vagy rokon, akkor igen. Aztán megbánom, mert tolakodásnak veszik.
Ha idegen, vagy felületes ismerős, akkor nem.

Én tapintatosan elmondanám, hogy "azt olvastam vagy pl a védőnőnk mondta, hogy az ülni nem tudó babát nem jó ültetni... Esetleg te is nézz utána, kérdezd meg ha gondolod" Szóval csak elültetném a bogarat a fülébe, hogy maga nézzen utána. Ha akar és fontos neki.
2# neked csak annyit mondok, hogy nézz utána annak hogy miért fontosak a mozgásfejlődési lépcsők és miért baj ha adott életszakaszban kimaradnak vagy az egyik megelőzi a másikat... Esetleg a TSMT tornáról nem vagytok lekésve. 😉

2. Vagyok
Semmi baja a gyermekemnek. Már 8 éves...

Nem szólok, kizárt, hogy ne olvasta volna, ne tudná. Max ő úgy döntött, hogy néha kivételt tesz. Ha meg nem tudja, nem hinném, hogy pont rám hallgatna.
Gondolj a saját olyan döntéseidre, amikbe mások valamiért beleszóltak. Jólesett? Érdekelt, hogy igazuk van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!