Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól tért át 2 alvásról 1...

Mikortól tért át 2 alvásról 1 alvásra a gyereked?

Figyelt kérdés
Fiam 8 hónapos, a második alvása katasztrófa egy ideje. Próbálom lerakni a szokott időben, de nem megy, nem akar aludni. Végül már teljesen belefáradok, hagyom az egészet, de 6 után elkezd nyűgösködni. Vagy megpróbálom kihúzni valahogy és akkor 8 után beájul az ágyba vagy hagyom aludni, de akkor másfél-2 órát is alszik és 11 előtt nem lehet lelőni, van hogy később. Csak félek kevés neki az egy alvás. Nem kicsi hozzá? A nővérénél nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik 10-11 hónapos korában hagyta el a második alvás.
2021. aug. 22. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

Az én lányom 2 és fél éves koráig aludt délután.

Szerintem még kicsike az 1 alváshoz. Mutatja is, hisz este nyűgös.

2021. aug. 23. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem 1 éves kor felett állt át a napközbeni 1 alvásra. Ez egy folyamat volt, nem egyik napról a másikra történt. A nagy talán 18, a kicsi 15 hós korára már biztosan csak 1x aludt, kb. 13 és 15 óra között. :)
2021. aug. 23. 00:54
 3/8 anonim ***** válasza:
10 hónaposan. Előtte az átállás borzalmas volt. 1-2 hétig azt se tudtam hogy altassam. Nehezen aludt el, nagyon keveset aludt. Aztán egyszer már el se akart aludni délelőtt
2021. aug. 23. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
18 hónapos és még mindig olyan hogy 13ig nem tudjuk kihúzni és szinte mindig bealszik 11 körül még és így délután is kell egy. Egyszerűen nem tudjuk átállítani az 1 alvásra... 🤷
2021. aug. 23. 07:43
 5/8 anonim ***** válasza:

10 hósan, egyik napról a másikra.

Most 2és fél éves, a mai napig alszik

2021. aug. 23. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
11 hónapos korában állítottam át, miután délelőtt simán elaludt,de a délutáni katasztrófa volt. Utána húztam ki délig és így most kb. 2 órát alszik napközben. 16 hónapos.
2021. aug. 23. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
19 hónapos,kb 2 hete nem alszik csak 11-13 óra között.Az a 2 óra elég neki estig,ha akarnám se tudnám letenni aludni :D
2021. aug. 23. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
1 éves múlt, mikor egyszer úgy kihúzta a délelőttit,hogy utána már nem aludt el. Este 9ig bírta. Azóta majdnem pontosan délben alszik másfél-2órát és így bírja estig. Reggel meg 7-8 között ebred
2021. aug. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!