Mikortól kezdtetek el társaságba,boltba vinni a babát?
Harom teso van, egy hetesen mar vittem , mert a nagyoknak “kotelezo program” volt. Utana is rendszeresen.
Reszemrol nem aggodnam ezt tul, mas orszagokban tobbsegeben nincs is erre semmi javaslat, a frissen szult anyukak mar a jatszoteren a kicsivel orzik a nagytesot. :)
En mar 1 hetesen is vittem. Segitsegem nem volt a ferjem reggeltöl estig dolgozik. Baba kocsiba toltam es mindig el aludt, el ringatta a baba kocsi. Söt ha nyügös volt elvittem setalni a poltba, mindig el aludt :))
De rengeteget setaltam vele tenyleg.
Most mar 7 honapos de jön velünk mindenhova kezdünk eleg jol vissza razodni a normal kerek vagasba.
El vittem lagziba is, szülinapra, kerti sütesre, kirandulni.
(2. valaszolo)
Meg nincs napirend (7 hetes), alszik, amikor kedve van. Amugy autoban pl. kifejezetten jokat alszik, ahogy babakocsiban is. Nem nyugos, jokat nezelodik, ha felebred, korulugraljak a tesok, az meg mindig elmeny, mar mosolyog rajuk.
A zaj sem zavarja, november ota epitkezunk, felujitunk, elvileg egy honap mulva vegunk. Meg a flex mellett is alszik… :D A nagytesok altal okozott hangzavarrol nem is beszelve. Szerintem mar pocakom belul megszokta.
#1 Alvás időben vásárlás babakocsiban tud aludni bár én hordoztam úgy is végig aludta mindig a sétát/vásárlást.
Társaságban meg aludt a szokásos alvási idejében, vagy attól függ, hogy mennyi inger éri ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!