Fél éves babát koncertre vinni menő vagy gáz?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnél láttam. Csatos hordozóban, fülvédővel. Komment alatta, hogy mennyire menő szülők, hogy koncertre mennek a gyerekkel.2021. aug. 21. 10:34
21/24 anonim válasza:
Nem vinném ilyen helyre: oké, hogy van rajta fülhallgató, de az bármikor félrecsúszhat, és károsíthatja a hallását a hangos zene. Részegek közé megint csak nem vinném. Folyton figyelnem kéne, hogy nehogy odajöjjön valaki baszkurálni a gyereket, vagy nekilökje magát. Arról nem is beszélve, hogy nyilvánvaló, hogy én sem innék egy kortyot se, ha rám van kötve a gyerek, meg egyáltalán ott van, és ügyelni kell rá. De ha meg végigstresszelem az estét, akkor meg minek az egész, akkor már jobban esne maradni otthon megnézni egy filmet, azt csá. Meg szerintem a gyerek lelkivilágának is árt, amit ott lát, halom bulizó, részeg ember. Aztán meg hazamegy a plüsijei közé, és éli tovább a kis bébiéletét?
22/24 anonim válasza:
Én személy szerint nem vinném, de ha más viszi a sajátját, nem zavar, semmi közöm hozzá.
23/24 anonim válasza:
En nem vittem a sajatom minden is macaresnak tunt vele most jutottam el oda h szeretem magammal vinni mindenhova, 3 eves. De barcsak ne lettem volna ilyen felos besavanyodott akkor nem depressziosan bezombulva eltem volna meg az elso eveket!!! Nem kell masok eletebe beledumalni nem lett baja a gyereknek anyuka meg gondolom jol erezte magat
24/24 anonim válasza:
Gyerek az isten. Aztán ha megnő és majd sz@rik a szátokba, plusz életetek se volt, se előtte azért kellett a kölök, h legyen mire fogni, miért nincs életetek, miért nincs szex stb. pedig előtte se volt. Aztán meg lelép a gyerek a fenébe a proli szüleitől. 🤣🤣🐑🐑🐑🐒🐒🐒🐒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!