Fél éves babát koncertre vinni menő vagy gáz?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnél láttam. Csatos hordozóban, fülvédővel. Komment alatta, hogy mennyire menő szülők, hogy koncertre mennek a gyerekkel.2021. aug. 21. 10:34
11/24 anonim válasza:
Felelőtlen.
Mi is sok helyre jártunk, tehát nem a négy fal között ültünk. De a koncert az, ami nem gyereknek való (hacsak nem gyerekeknek van).
Tömeg van, hangos és mivel nem gyerekeknek szól, ezért kevésbé figyelnek rá.
13/24 anonim válasza:
Azért mert szülők lettek, mondjanak le mindenről?!
Írtad, minden biztonsági intezkedést megtettek. Akkor?!
Mi is vittük. Varosnapra, hangszóróktól távol, magamra kötve. Olyan jót aludt csak na....
14/24 anonim válasza:
Hát szerintem félévente egyszer belefér egy 2-3 órás buli, ha nem tudják kire bízni és kell a kapcsolatuknak a csapatépítés. De folyton ennyi ingernek kitenni egy csecsemőt persze sok, ha bulizósak. És mondjuk én most már nem mennék tömegrendezvényre, bár tudom, hogy a vírus csak mindenhol máshol van, nálunk hivatalosan csak szeptemberben indul :) Szóval menjenek inkább kirándulni, mutassák meg, hogy azt is lehet babával.
15/24 anonim válasza:
Mi is voltunk vele, szabadtéren, rockkoncerten, kellő távolságban a színpadtól. És igen, nem fogunk lemondani a gyerek miatt olyan dolgokról, amit szeretünk.
Inkább visszük magunkkal, ha megszokja, élvezni fogja ő is.
Egyébként tegnap is voltunk vele és ma is megyünk, csak épp már 3 éves.
16/24 anonim válasza:
Gáz. Nem az a gáz, hogy elmegy vhova, de nem ilyen pici babával kellett volna. Inkább vigyázzon rá vki otthon. Vagy menjenek olyan programra, ami babának is jó.
17/24 anonim válasza:
Engem nem igazán érdekel más mit csinál a gyerekével. Én sok programra viszem az enyém,mondjuk koncertre pont nem vinném
18/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, megfelelően védték a hallását, nem a dühöngő közepében álltak gondolom és nem a földre volt lecseszve a gyerek. Rohadt régóta nem volt koncert, szerintem most aki tud az menjen is mert tuti megint nem lesz egy ideig ha beüt a 4. hullám. Aki meg ezt szánalmasnak, gáznak titulálja, az egy igazi megkeseredett szerencsétlen, én inkább az ilyen embereket tartom gáznak mintsem azt, aki ki mer mozdulni egy fél éves gyerekkel.
19/24 anonim válasza:
Mi is mentünk sokfelé, de koncertre vinni szerintem gáz
20/24 A kérdező kommentje:
6-os, akkor van egy közös ismerősünk
2021. aug. 21. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!