Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél éves babát koncertre...

Fél éves babát koncertre vinni menő vagy gáz?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnél láttam. Csatos hordozóban, fülvédővel. Komment alatta, hogy mennyire menő szülők, hogy koncertre mennek a gyerekkel.
2021. aug. 21. 10:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%

Felelőtlen.

Mi is sok helyre jártunk, tehát nem a négy fal között ültünk. De a koncert az, ami nem gyereknek való (hacsak nem gyerekeknek van).

Tömeg van, hangos és mivel nem gyerekeknek szól, ezért kevésbé figyelnek rá.

2021. aug. 21. 11:02
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Egyik sem. Átlagos dolog.
2021. aug. 21. 11:29
 13/24 anonim ***** válasza:
32%

Azért mert szülők lettek, mondjanak le mindenről?!

Írtad, minden biztonsági intezkedést megtettek. Akkor?!

Mi is vittük. Varosnapra, hangszóróktól távol, magamra kötve. Olyan jót aludt csak na....

2021. aug. 21. 11:47
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Hát szerintem félévente egyszer belefér egy 2-3 órás buli, ha nem tudják kire bízni és kell a kapcsolatuknak a csapatépítés. De folyton ennyi ingernek kitenni egy csecsemőt persze sok, ha bulizósak. És mondjuk én most már nem mennék tömegrendezvényre, bár tudom, hogy a vírus csak mindenhol máshol van, nálunk hivatalosan csak szeptemberben indul :) Szóval menjenek inkább kirándulni, mutassák meg, hogy azt is lehet babával.
2021. aug. 21. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

Mi is voltunk vele, szabadtéren, rockkoncerten, kellő távolságban a színpadtól. És igen, nem fogunk lemondani a gyerek miatt olyan dolgokról, amit szeretünk.

Inkább visszük magunkkal, ha megszokja, élvezni fogja ő is.

Egyébként tegnap is voltunk vele és ma is megyünk, csak épp már 3 éves.

2021. aug. 21. 11:51
 16/24 anonim ***** válasza:
61%
Gáz. Nem az a gáz, hogy elmegy vhova, de nem ilyen pici babával kellett volna. Inkább vigyázzon rá vki otthon. Vagy menjenek olyan programra, ami babának is jó.
2021. aug. 21. 11:53
 17/24 anonim ***** válasza:
74%
Engem nem igazán érdekel más mit csinál a gyerekével. Én sok programra viszem az enyém,mondjuk koncertre pont nem vinném
2021. aug. 21. 12:06
 18/24 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem gáz, megfelelően védték a hallását, nem a dühöngő közepében álltak gondolom és nem a földre volt lecseszve a gyerek. Rohadt régóta nem volt koncert, szerintem most aki tud az menjen is mert tuti megint nem lesz egy ideig ha beüt a 4. hullám. Aki meg ezt szánalmasnak, gáznak titulálja, az egy igazi megkeseredett szerencsétlen, én inkább az ilyen embereket tartom gáznak mintsem azt, aki ki mer mozdulni egy fél éves gyerekkel.
2021. aug. 21. 12:07
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Mi is mentünk sokfelé, de koncertre vinni szerintem gáz
2021. aug. 21. 12:20
 20/24 A kérdező kommentje:
6-os, akkor van egy közös ismerősünk
2021. aug. 21. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!