Aki hisz a horoszkopban, volt aki gyermektervezesnel figyelembe vette, hogy milyen csillagjegy alatt legyen a szules varhato idoponja?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 21:36
22/25 anonim válasza:
20. Én bak vagyok… érdekes, többen is írtátok hogy csak azt ne. Miért? Én pl. a legkezelhetőbb gyerek voltam a testvéreim közül (van oroszlán és ikrek tesóm) és felnőttként is kb. én vagyok akinek nincsenek “vállalhatatlan dolgai”. 😅😅
23/25 anonim válasza:
20-as vagyok: írtam, Szaturnusz, szívás bolygó. Ahogy a Vízöntő fölött is (Uranusszal kiegészítve) az uralkodik. Én Vízöntő vagyok, az egész életem egy nagy küzdelem, a gyerekemnek nem akarom ezt.
24/25 anonim válasza:
23. Az enyém meg nem, szóval valami hiba van az elméletben úgy látszik 😅
25/25 anonim válasza:
Az első gyerek bikának volt kiírva, nagyon reménykedtem hogy az legyen és ne ikrek mert azt, vízöntőt meg rákot nem szerettem volna a rossz tapasztalataim miatt, ő ikrek lett végül, a kedvenc kis emberem a világon, a legjópofább ikrek. A második vízöntőnek volt kiírva, reméltem, hogy inkább bak lesz, ő szerencsére hallgatott rám és bak lett, ennek nagyon örültem mert a vízöntő ismerőseim kiemelkedően taszítanak. Nem terveztük egyébként a csilagjegyüket, elsőre jöttek így össze mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!