Ikrek csillagjegyű babák miylenek?
csupán érdekelne, mert nyilván nem ettől függ. kb pár napom van vissza és érdekelne milyenek az ilyen babák :)
net azt írja nagyon mozgékonyak keveset alszanak, mert mindent meg akarnak nézni (picit megijedtem, nyilván hülyeség is iylennek hinni :D)
Ez nem csillagjegy függő, ugye te is tudod? Teljesen egyéni, hogy milyen lesz a te babád.
Én ikrek vagyok (eszerint az agyament ostobaság szerint) és nálam nyugodtabb baba csak a húgom volt, aki szintén ikrek.
Gyorsan felejtsd el ezt a hülyeséget!
mint írtam is, nyilván hüyleség ilyennek hinni, és írtam csupán érdekel.....szerintem nem úgy raktam fel, a kérdést, hogy ebben élek :D de lehet én fogalmaztam rosszul
azért köszi a választ :)
jajj istenem ennyi kritikus embert...ennyire jó belekötni másokba ?:)
tudod mindenki abból tanul, ha kérdez :) attól még, hogy általában a horoszkóp vagy igaz vagy nem érdekelt volna....de úgy látom itt csak tény kérdéseket lehet feltenni
Es megis mi a rossz abban ha erdekel a horoszkop? En sem hiszek benne szentül, megis elolvastam. Olyan jo tervezgetni, hogy vajon milyen lesz.
Kerdezo, sok cikk van errol az interneten, olvass te is. Mindenkepp jegyezd fel a pontos orat es percet anikor szuletik, mert akkor meg lehet allapitani az aszcendenset is. De olyan kalkulator is van, ami ha beirod az adatokat, komplett elemzest keszit.
Kedves 4es es meg hany kotozkodo kommentet iro valaszado
Nem tudom miert kell rogton ocsarolni a masikat "irigylem az apat" es szerintwm ezzel hagyjuk is.
5.valaazolo koszonom a kommentedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!