Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnád milyen a jelleme a...

Leírnád milyen a jelleme a rák csillagjegyű kisbabádnak?

Figyelt kérdés
Kislányom rák. 15 hónapos. Kiváncsi vagyok hogy minden rák csillagjegyű baba egyforma mentalitású?
2012. okt. 20. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is 15 hónapos és kislány. :)

Az én kis rákom (egyébként éppenhogy az, 07.22-én született) nagyon eleven (egy percre sem ül le, nagyon sajtkukac),érdeklődő,jókedvű,nagyon barátkozós,szociális, abszolút nem félős (csak a kutyáktól fél :) ), idegenekkel is egy perc alatt összehaverkodik, elég akaratos, sokszor hisztis is, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné, nagyon kis önálló már most, alig bújós, (ritkán szereti,ha szeretgetjük), nagy dumás lesz, de még csak 1-2 szava van, egyelőre hablatyol...

És imádnivaló :)

Te kislányod?

2012. okt. 20. 23:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Ő 7. hó 8.-án született. Hát ahogy írod. Nem nagyon bújós. Ritkán igényli a szeretgetést :) Nagyon önálló (amennyire egy baba lehet) Sosem kellett altatni, mindig egyedűl akart elaludni. Sosem engedte hogy vezetgessem, magától csinált mindent. Az evés nem a kedvenc idő töltése. Ha édesség lenne reggelire ebédre és vacsorára okés lenne. Ezekre nagyon oda figyelek. A hisztik általában 3 mp-ig tartanak amig fel nem fedez érdekesebbet :) Egyébként egy írtó nyugodt baba. Szeret egyedül el molyolni magának a szobájában. :)
2012. okt. 20. 23:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Én voltam rák baba , és anyukám azt mondta, h nagyon nyugodt kislány voltam, és szerettem elbibelődni egyedül is dolgokkal, szóval nem kellett állandóan körülöttem ugrálnia, én eljátszottam a kiságyban, járókában is. Csak figyelni kell rá, h ne ez legyen az általános, h "elvan a gyerek", mert később meg visszaütött, mert nem akartam semmit elmondani, ami az iskolában történt....:S
2012. okt. 21. 08:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Elso vagyok.Az en kislanyom se szeret enni. De szereti o is az edesseget. En nem nagyon adok neki,max.rudit, de apa mindig ad neki a csokijabol. O isegyedul alszik el szuletesetol kezdve,csak akkor igenyli,hogy felvegyem, amikor beteg.Sajna parszor mar sikerult elkapni a nathat, de szerencsere nem kellett neki komolyabb gyogyszer. O is jol elvan egyedul, bar ha meglatjahog pl.fozok, akkor jon oda es latni akarja,mi folyik ott. A hisztik szerencsere nalunk is rovidek, de vannak. Ja, imad csavizni, szeret gyerekek kozt lenni, sokat jarunk gyerektarsasagba. Szereti a konyveket, a kisautokat, de babazik is, eteti,itatja a babajat. Mostanaban kezdi utalni a babakocsit,inkabb setalna,egyedul.:) Most kezd motorozni.:) Nagy kedvencei meg: triciklizes,hintalo, ugralo zebrazni, imadja a mondokazast, kacsakat eteni es imadja az allatokat,foleg a cica es a lo tetszik neki. Asszem jo hosszu lett....van mit meselni...:) ;)
2012. okt. 21. 09:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Szintén 15 hónapos rák kislányom van. Nagyon eleven, egy percre nem áll le. Kb 2 fiút is kitesz szerintem. Hisztis és akaratos, viszont önálló, nem nagyon kell neki a segítség. Szeret mindent egyedül megoldani. Határozottan jelzi, ha valamit nem szeretne. Féltékeny nagyon és bújós is. Anya a mindene. A társaságot nem nagyon igényli, viszont a környezetváltozást azt igen. Nagy dumás, bár beszélni még nem tud. Gyerekek között hamar feloldódik, felnőttekkel távolságtartóbb. Enni imád, bármit és bármennyit. Veszélyérzete nincs, mindenre felmászik, nincs számára lehetetlen.
2012. okt. 22. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Juli 13-an szuletett a kislanyom. Szamomra nagy meglepetes volt a termeszete, bar ket egyforma gyerek nincs, de megiscsak nagy valtozas volt a merleg batyja mellett...hisztis, akaratos, viszont nagyon-nagyon bujos. O is onallo, elsetalgat a lakasban mindenhova, maszik fel mindenhova. Es nagyon szeret enni!! Az idegeneket nem szereti, de hamar megbaratkozik. Furodni nagyon sokaig nem szeretett.
2012. okt. 24. 21:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, tavaly juliusban szuletett, 15 honapos mult. :-)
2012. okt. 24. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2011.07.08. született. Pici korától fogva hangos, kezdetben sírós, most már kiabálós, erős akaratú és fizikailag is erős gyerek. A kemény külső érző, barátságos belsőt takar, akiket szeret ölelget, puszilgat, az állatokat simogatja, dédelgeti, idegenekkel kedves, kezet fog a férfiakkal, pát int bárkinek, ha kérem. Hatalmas a szabadságvágya, nem szereti a kötöttségeket, erősen hangulatember, akkor eszik, ha kedve van, akkor alszik, ha kedve. Igyekszem ezért szigorú rendre szoktatni több-kevesebb sikerrel.
2012. okt. 24. 21:51
 9/15 anonim ***** válasza:

2010.07.04.-én született a kislányom.

Barátságos, határozott, akaratos és nagyon önálló:-). Engedi, hogy szeretgessük és jön Ő is puszit adni, ölelgetni. Állandóan mozgásban van, mindent szeret és sokat eszik, mégis vékony. Imádja a kutyákat.

2012. okt. 24. 22:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy az én lányom is nagyon hangos! Ha örül valaminek, mindig sikítással jelzi :D Meg csak úgy is szokott sikítani. És a sírás sem megy halkan... :)
2012. okt. 25. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!