Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnád milyen a jelleme a...

Leírnád milyen a jelleme a rák csillagjegyű kisbabádnak?

Figyelt kérdés
Kislányom rák. 15 hónapos. Kiváncsi vagyok hogy minden rák csillagjegyű baba egyforma mentalitású?
2012. okt. 20. 22:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én is kislányom is 15 hós, tavaly júl. 13-án született. Már akaratos, kifejezi, hogy mit szeretne. Múlt héten megtanulta a nem szót kimondani, és fejjel inteni, így vigyorogva mindenre a válasz nem. :) :) Ennivaló, cserfes, mindig a középpontba vágyik. Nem kifejezetten bújós, de anyás. :) Nagyon barátkozó, jó étvágyú és az uncsitesókat akkora sikítással üdvözli, hogy kiszakad a dobhártyám. Igényli, hogy együtt játszunk, nem szeret egyedül lenni. Életem legszebb csodája. :)
2012. okt. 25. 11:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik közel hasonló a természetük a gyerkőcöknek :) Fürödni az enyém első perctől szeret. És igen, akkor eszik ha akar és akkor megy aludni amikor ő akar. Ez alatt értem azt hogy van rendszerünk csak figyelembe veszem az ő igényét. Pl.: ma is már fél 12-kor menni akart aludni... ezt jelzi azzal hogy a takaróját amit húz végig a házon egésznap, bedobja a kiságyba :D Ilyenkor beteszem besötétítek és azt mondom neki szólj ha felébredtél... 5 perc alatt álomországban van :D Ti babáitoknak van valami megnyugtató darabja... (takaró, játék, ilyesmi)?? A másik pedig az hogy ti vettetek már ki rácsot a kiságyból?? Mivel ennyire kis önálló gondolkodom rajta kiveszek kettőt hogy tudjon jönni menni amikor akar ébredés után :D
2012. okt. 25. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Nekünk több kedvencünk van, de azt vettem észre, hogy egy plüss cicához húz a szíve, talán az lesz majd az a játék, amit mindenhova vinni kell. :)

Mi tegnap cseréltük le a kiságyat leesésgátlós nagylányos ágyra. Annyira odáig van érte, nem hittem volna.

Összeraktuk, fel-le mászkált órákig!

Simán elaludt benne, este nem akart lejönni. Sőt, reggel sem akart kiszállni! :) Most a déli alvásnál párszor lemászott, de visszatettem, megbeszéltük, hogy alvás lesz,aztán végülis elaludt. Még meg kell szokni.

Sajna nagyon kicsi volt a kiságyunk. Ezért is döntöttünk úgy, hogy lecseréljük.

Ja, a NEM, az nálunk is megy!!! :D

2012. okt. 25. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én lányom már 3 éves,07.02-án született. Rettentő hangos,nagyon bújós,roppant érzékeny volt mindig is! Nagyon rossz alvó volt egészen 2 éves koráig.

Mióta betöltötte a 3-at...pl az oviban ha csinálni kell valamit,elmegy ordítva,mert nem akarja. Ha nem csinálhat valamit,akkor sértődötten (olykor ajtót csapva) elmegy duzzogni,néha sírni.

2012. okt. 25. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nem mondtam, hogy a gyereknek állati jó a humora, minden vicces helyzeten röhög, sőt ő is incselkedik. Imádja a plüssállatokat, öleli azokat is és rájuk fekszik, eteti, itatja őket.
2012. okt. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!