Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki hisz a horoszkopban, volt...

Aki hisz a horoszkopban, volt aki gyermektervezesnel figyelembe vette, hogy milyen csillagjegy alatt legyen a szules varhato idoponja?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 21:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Sajnos én április 26 ra vagyok kiírva és nagyon szeretnénk hogy bika legyen de félek hogy kos lesz:(

Sajnos eddig nagyon nagyon rossz tapasztalataim vannak kosokkal.

Remélhetőleg nem fogok olyan korán szülni:( csak pár nap eltérésről van szó

2021. aug. 20. 07:05
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
Sose lett volna gyerekem ha csak x hónapba adtam volna esélyt neki. Mi másfél évet vártunk (tudom, van aki ennem sokkal többet, de számomra ez is sokszor hozott mely pontokat).
2021. aug. 20. 07:20
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem vettem figyelembe, sőt 2 éves volt mikor egy kolléganőmmel beszélgettem, hogy azért nem kicsit nehéz természetű a fiam... Mire ő rávágta, hogy mit vársz? Hisz skorpió. Ekkor tudtam meg milyen jegyű a fiam. Addig eszembe sem jutott ez a dolog. És bár felnőttként már nem tulajdonítok a csillagjegynek sok jelentőségét, kamaszként érdekelt és sokat is olvastam a témában. Szóval mikor a kolléganőm ezt a megállapítást tette akkor azért beugrott milyenek is a skorpiók és bizony tényleg olyan a fiam.. 😆
2021. aug. 20. 08:16
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Nekem inkább olyan volt, amilyet szerettem volna, végül nem ezek közül lett egy , inkább az "inkább ne" oldalról, de nem vágtam eret magamon, kiváncsian várom, milyen lesz.

Én nyilas, ő rák, rengeteg rák vesz körül, a barátaim, de megőrítenek, hogy nem bírnak továbblépni...

2021. aug. 20. 08:28
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

Mi is terveztük, hogy tavaszi baba legyen, kos.

Aztán ember tervez, isten végez... nem jött össze, csak úgy, hogy őszi baba, szüz lesz.

De igazából édes mindegy, legalább összejött és egészséges :)

2021. aug. 20. 10:02
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

Mikor kiderült hogy terhes vagyok /várt baba/, sajnos eszembe jutott, hogy ikrek jegyben fog születni. Más jeggyel nincs problémám, de 1 ember kivételével az összes ikrek ismerősöm fura, nehéz velük kijonni, vagy hosszútávon elviselni, márpedig nem vagyok konfliktusparti. Nem mintha emiatt nem akartam volna a babát, vagy nem szerettem volna, csak ott volt a fejemben, hogy az ikrek nehéz jegy.

Missed ab lett, még szivhang sem volt. Gondolatod, mennyit érdekelt volna ezek utan, hogy mi a csillagjegye.

Azota sem estem teherbe, ha most nem jön össze, a következő hónapban ismét az ikrek csillagjegy játszik, egyáltalán nem bánnám, csak egészséges legyen. A legtokeletesebb kisember lesz, aki belőlem és a férjemből születhet, ez biztos.

2021. aug. 20. 12:01
 17/25 anonim ***** válasza:
70%
Két jegyet nem szerettem volna, Bika és Bak, szerencsére egyik se lett :-D
2021. aug. 20. 16:43
 18/25 anonim ***** válasza:
58%
Én oroszlánt és rákot nem szerettem volna. Ha nem születik meg a napokban akkor már szerencsére nem is lesz 😁 szeptemberre vagyok kiírva.
2021. aug. 21. 08:10
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
Április 26ra? Akkor még csak 4 hetes terhes vagy, ki mondta ezt?? En lennék kalkulátor szerint április 22, 5+2 vagyok ma, orvoshoz bőven csak a 7. Héten megyek...
2021. aug. 21. 22:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Eleinte szeretném, aztán meglátjuk, a végére mennyire leszek elkeseredett és akkor már mindegy lesz...

Csak Baj vagy Vízöntő ne legyen, a Szaturnusz miatt nekem szívás az egész életem.

2022. febr. 26. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!