Aki hisz a horoszkopban, volt aki gyermektervezesnel figyelembe vette, hogy milyen csillagjegy alatt legyen a szules varhato idoponja?
Sajnos én április 26 ra vagyok kiírva és nagyon szeretnénk hogy bika legyen de félek hogy kos lesz:(
Sajnos eddig nagyon nagyon rossz tapasztalataim vannak kosokkal.
Remélhetőleg nem fogok olyan korán szülni:( csak pár nap eltérésről van szó
Nekem inkább olyan volt, amilyet szerettem volna, végül nem ezek közül lett egy , inkább az "inkább ne" oldalról, de nem vágtam eret magamon, kiváncsian várom, milyen lesz.
Én nyilas, ő rák, rengeteg rák vesz körül, a barátaim, de megőrítenek, hogy nem bírnak továbblépni...
Mi is terveztük, hogy tavaszi baba legyen, kos.
Aztán ember tervez, isten végez... nem jött össze, csak úgy, hogy őszi baba, szüz lesz.
De igazából édes mindegy, legalább összejött és egészséges :)
Mikor kiderült hogy terhes vagyok /várt baba/, sajnos eszembe jutott, hogy ikrek jegyben fog születni. Más jeggyel nincs problémám, de 1 ember kivételével az összes ikrek ismerősöm fura, nehéz velük kijonni, vagy hosszútávon elviselni, márpedig nem vagyok konfliktusparti. Nem mintha emiatt nem akartam volna a babát, vagy nem szerettem volna, csak ott volt a fejemben, hogy az ikrek nehéz jegy.
Missed ab lett, még szivhang sem volt. Gondolatod, mennyit érdekelt volna ezek utan, hogy mi a csillagjegye.
Azota sem estem teherbe, ha most nem jön össze, a következő hónapban ismét az ikrek csillagjegy játszik, egyáltalán nem bánnám, csak egészséges legyen. A legtokeletesebb kisember lesz, aki belőlem és a férjemből születhet, ez biztos.
Eleinte szeretném, aztán meglátjuk, a végére mennyire leszek elkeseredett és akkor már mindegy lesz...
Csak Baj vagy Vízöntő ne legyen, a Szaturnusz miatt nekem szívás az egész életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!