Szoptatós anyukák! Mikor váltottátok ki a délelőtti szopit gyümölccsel?
Figyelt kérdés
Írjátok meg azt is kérlek, hogy mikor kezdtétek a hozzátáplálást, illetve, hogy a délelőtti szopi előtt vagy valamennyivel utána kínáltátok gyümölccsel a babát. Köszi.2010. aug. 29. 17:04
1/10 anonim válasza:
5 és fél hónapos volt a fiam és már nem volt elég neki a tejcsi.először szopi után adtam neki,aztán fokozatosan áttértem a szopi előttihez.kb 1-másfél hónap volt,mire kiváltottuk.
2/10 anonim válasza:
6 hósan kezdtük a hozzátáplálást körtével, répával sütőtökkel, szép lassan egyre többet kapott a gyümölcsből, zöldségből és egyre kevesebb cici kellett neki, de kivártam amíg ő nem kérte. kb hósan kezdtem el adni a kajába húst illetve kezdtem 2 étkezést kivéltani.
3/10 anonim válasza:
5,5 hónaposan, mert nem hízott már rendesen, vagyis egyáltalán nem hízott 3 hét alatt semmit. ekkor kezdtük el almalével, 2 hét alatt ki is váltottuk a tízórait. először cici volt és utána reszelgettem-készítettem neki az ennivalót. ezzel elment egy negyed-fél óra, utána evett. egy hét után fordítottam a sorrenden: kaja, majd egy flk óra múlva cici. újabb egy hét múlva már nem kínáltam meg cicivel, nem is kérte.
4/10 anonim válasza:
Szia! 5és fél hósan kezdtük a hozzátáplálást, nem volt már elég a kislányomnak a tejcsi. Nálunk nagyon gyorsan ment, annyira tetszett neki az új íz, és új étel, hogy 3 hét alatt 3 szopit váltottunk ki. Már csak reggel meg este szopizik. Most 7hónapos.
5/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha ki akarod váltani, akkor szopi előtt kínáld 1-2 kanállal, vagy amennyi jól esik neki. Ha inkább a szopi a lényeg, akkor először szopi, utána gyümi.
6/10 anonim válasza:
6 hósan kezdtük, 9 hónapos lett, mire sikerült..
7/10 anonim válasza:
5 hónaposan kezdtük, almalé, almapép,barack- ezt azóta is imádja. Először szopi után, majd mire már így is megevett fél bébiételes üvegnek megfelelő adagot, megcseréltem a sorrendet. 2-3 napig adtam utána cicit, aztán már nem is kérte. Az elejétől a teljes kiváltásig kb. 2-3 hét volt. Most már nem elég neki csak gyümölcs, ezért adok hozzá rizspépet vagy kukoricapelyhet is. Így simán kibírja ebédig.(6 és fél hónapos)
8/10 anonim válasza:
Bocsánat az off-ért, de az előzőtől kérdezném, hogy a kukoricapelyhet megfőzöd, mielőtt belerakod a gyümibe?
9/10 anonim válasza:
Nem. Csak forralt, lehűtött vízbe áztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!