Hilda, Helga, Heléna, Hedvig? Melyik nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Melyik névről mi a véleményetek? Ismeretek valakit ilyen névvel? Melyik korosztályból?2021. aug. 11. 08:59
11/26 anonim válasza:
7-es vagyok. Jaa, 10-es, akkor nem elefánt, hanem víziló. Tudtam, hogy valahonnan ismerős. :)
12/26 anonim válasza:
Max a Heléna, de amúgy egyik sem tetszik.
13/26 anonim válasza:
Hilda egyetlen ismerősőm volt, az is édesanyámnál nem sokkal fiatalabb, mentális beteg nő.
Nem adnám. Öregnénis.
Helga nővérem volt osztálytársa, sose csíptem. Mindig is egy beképzelt bunkó liba volt. Nem adnám.
Hedvig. Férjem munkatársádnak a tini lánya. Bevallom évekig azt hittem fiú név. Tetszik a név.
Heléna Zeusz lánya. Nekem mindenképp egy kecses törékeny nő jut eszembe. Szép név ez is.
14/26 anonim válasza:
Helga vagy Hedvig. A Heléna ugye a mitológiai világszép királylány, és így túl nagyzolós (és akkor már inkább Ilona legyen magyarul), a Hildáról meg nekem is a víziló jut eszembe :)
16/26 anonim válasza:
Ezek jó nevek. Nekem a Hilda kifejezetten tetszik, mióta olvastam Kosztolányi Aranysárkányát. Olyan lágy, kecses név, nekem tetszik :) Ezt választanám. A Heléna is szépen hangzik, a Hedvig Hédiként becézve jó, a Helga érdekes, szokatlan név, de nem rossz.
17/26 anonim válasza:
Heléna nàlam listás. Helga is tetszik bár így hívták a kutyánkat,akit imadtunk ( skót juhász). Embert egyet sem ismerek.
Hildáról a Brünhilda jut eszembe,otrombának hat,de egyet sem ismerek.
Hedviget én is kb.15 évig fiúnévnek hittem, ettől negatív maradt. Egyet ismerek,de mindenki csak Hédinek hívta,úgy viszont tetszik.
18/26 anonim válasza:
A Hedvig és a Helga tetszik, előbbit adtam is a lányomnak. Kifejezetten büszke, hogy Harry Potter baglyát is így hívják. Van pulcsija, zoknija is a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!