Nincs kedvem semmihez, unatkozom egész nap a kisbabámmal. Más is van így?
11 hónapos kisbabával vagyok itthon. Monotonnak, unalmasnak érzem a napjaim. Nincs kedvem semminek neki fogni (házimunka), pedig lenne amit csinálni bőven.
Imádom a kisfiam, de valahogy annyira hosszú a nap és olyan lassan telik el, amíg a párom hazaér. Onnan már persze gyorsan telik.
Más is van így? Mi a megoldás?
Bocsi, 9-es, nem neked szólt, hanem az előtted íroknak, csak mire megírtam a kommentet, te már írtál.
Amúgy lenne amit csináljak, a házimunka kb végtelen, az a baj, hogy mindennek rossz hangulattal fogok neki, és csak várom, hogy elteljen a nap.
De, egész napos műszak, mert nem tudod letenni x óra múlva, majd másnapig rá sem gondolni. A gyereknek baja lehet sírhat nyűglődhet ejjel 1kor is meg délben is.
Mondjuk férjem rendes, neki ezt nem kell magyarázni, hétvégén meg délután/esténként amit lát a gyerekéből tudja jól miről beszélek.
Amúgy a kérdező nyilván úgy érti az unalmat, hogy marha unalmas hogy csak az a dolgod, hogy kielégitsd a gyereked szükségleteit, meg játsz/gagyogj, legyen rend és kaja. Szerintem egy értelmes embernek hiányzik, hogy felnőttekkel beszélgessen, felnőtt dolgokkal foglalkozzon.
Én imádok olvasni, mindig is szetettem, most is vár rám pár könyv, de a babánk pont olyan nyűgös fogzós korszakát éli, hogy úgy vagyok vele, elkezdeni azért hogy 5 perc múlva letegyem....pedig engem szellemileg is felfrissít. Jót tesz.
A házimunkát tudom darabokban csinàlni, azzal nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!