Miért cringelek végig egy egész filmet akár?
Figyelt kérdés
Pl nézem a filmet, van egy részlet ami nagyon fos és konkrétan kiráz tőle a hidegxD Ami elég fura, hogy lehetne ezt megszüntetni?2021. jan. 5. 02:09
3/7 anonim válasza:
Nekem némelyiktől még szorongásom is van, annyira szar. Annyira egyértelmű a szitu hogy skeráznia kéne, de még mindig értetlenül ácsorog egyhelyben, mint egy jóllakott napközis.
Ettől függetlenül vannak jó filmek, mint pl. az amerikai pite, ami szintén rendelkezik szekunder szégyenérzetet(#2 kérését teljesítve) keltő jelenetekkel.
4/7 anonim válasza:
Nekem julia robertstől ver ki a víz.
Ha tehetném csak miatta vezetném vissza a boszorkányégetést.
5/7 anonim válasza:
#4:
A büdös életbe nem tudtam megérteni, mi a frászt ettek annyira azon a nőn. Azt, hogy akkora szája van, hogy még Moby Dick is eltűnne benne vagy mit?
6/7 anonim válasza:
Egy dolog a szépség, de a színésznőből sugárzik az egomán ellenszenvesség.
7/7 anonim válasza:
Azt nem értem miért néz valaki olyan filmet, amit nem szeret nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!