Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretitek/elvezitek a strando...

Szeretitek/elvezitek a strandot babaval, kisgyerekkel ?

Figyelt kérdés
Ebben semmi pihenes nincs, sot:/
2021. aug. 9. 15:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
49%

Mennyi feszult anya van ma itt :) Nekem se volt jo napom csak mondom.

Miert kellene minden anyanak ezt elvezni???

En elvagyok vele a strandon de ez teny h fenyegekre van a gyerek elotti strandolastol. Megtalalom en a szepsegeget abban h ő orul valaminek de neha jol esne egy kis pihenes es csak ugy lenni. Nem hiszem el h egy masik anyuka nem erti meg ezt a mondatot. Legalabb mi támogassuk mar a masikat h igenis kemeny idoszak ez a szep dolgok ellenere!!!

2021. aug. 9. 21:10
 22/24 anonim ***** válasza:
28%

21! Én sem hiszem el. Szerintem sokan (az előző válaszoló is pl) az otthoni feszkót és frusztrációt vezeti itt le. Csal erre tudok gondolni.

Pedig én is fáradt vagyok, ma 12 órát dolgoztam,hajnaltól estig, mégse válaszolok így...

Attól meg miért vagyok mártír, ha a gyermekem boldogságát nézem? Az én gyerekem szenvedett már rengeteget ebben az életben sajnos, minden boldog perce ajándék számomra!!!

És igen, örülök az örömének. De ki ne örülne, ha a gyereke boldog???

2021. aug. 9. 22:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy napra lementünk a Balatonra egész családdal, nagyszülőkkel. Én még így is élveztem, hogy kb. 2*15 percet töltöttem a vízben össz-vissz, mert nem akartam több időre másra hagyni a 2 hónapos babát. Valóban minden körülötte forgott: ahogy változik az árnyék, úgy tenni arrébb folyamatosan, hogy ne süsse a nap, szoptatás is a félsátorban - takarjon valaki, stb. Tényleg fárasztó nap volt, de ez volt idén A nyaralás, így ezt is értékelem. A másik meg, hogy sokszor eszembe jutott, hogy tavaly még csak sóvárogva néztem a strandon a gyerekeket, hogy én is már nagyon vágyom rá, és akkor még kilátásba se volt.
2021. aug. 9. 22:17
 24/24 anonim ***** válasza:
80%
#18-as: nem tudom, mit nem értesz. Megyek játszótérre, de nem én akarok csúszdázni. Megyek gyerekkönyvtárba, de nem én akarok újabb Bogyó és babócát szerezni. Rengeteg olyan dolog van, amit az ember a gyereke kedvéért csinál, de ha maga választhatná meg, nem ezzel töltené a szabadidejét. Ettől ez még nem mártírkodás...
2021. aug. 10. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!